Îmbrăcăminte Mumford-Povestea eretică din spatele tricourilor

a trecut aproape două luni, având în vedere că Dan Mumford a lansat linia sa de îmbrăcăminte incredibilă numită „Eretic”. Având în vedere că lansarea, Tees a avut un mare succes și nu au dezamăgit nici măcar un singur iubit de artă. Deoarece pentru fiecare designer care își respectă opera, povestea din spatele fiecărui desen este semnificativă și nu doar unele elemente de design create în ansamblu, Mumford a avut ideea grozavă de a-și combina toate cele 8 tricouri într-o singură poveste. El a reunit ideile principale, iar prietenul său, Travis Ducsay, a reușit să creeze o poveste coerentă înfiorătoare, gata să fie răspândită în lume. Fiecare tricou este reprezentativ pentru o secțiune a poveștii. Trebuie să recunosc că m-am distrat să potrivesc povestea cu tricourile. Cele 8 capitole ale poveștii sunt: ​​I. Prolog, ii. Omen, iii. Rituri, iv. Ceremonie, V. preot, vi. Dominion, vii. Distrugător, viii. Epilog.
Îmbrăcăminte Mumford și povestea merge așa:
„Prin grosimea copacilor, apare un castel palat. Dincolo de înțelegerea muritoare, ea intră. Crucialul de pe pieptul ei începe să se aprindă în timp ce trece prin ușă. Un vânt bântuitor pentru a semnala răul preia camera. Pasajul din această viață în următorul poate fi problematic în cel mai bun caz. Strălucirea opalescentă a altarului morții prevede complicații. Tronul, plin de cranii ale colectivului preoției, luminează ereticul Cimmerian cu puteri dincolo. Complet învăluit într -un rău concentrat pur, preotul se îndreaptă spre victima sa cu o vigoare calculată, evitând contactul direct cu scânteia strălucitoare a cheii. Ritualul este aproape complet. Se face din Séances dintr -o limbă moartă umple camera ca o incizie subtilă. Corpul ei începe să ia o transformare spirituală. Crucial izbucnește din pieptul ei ca un Phoenix pentru a semnala adevăratul despot demonic. El iese din păstrare în timp ce flăcările înconjoară preotul. Câinii demonilor își sfâșie carnea falsă din oasele sale false. Ea este adevărata claviger a tronului întunecat. Învățând craniul preotului între mâini ca trofeu, flăcările din jur sunt binevenite. Ea este acasă. ”
Mumford ClothingMumford ClothingMumford ClothingMumford ClothingMumford ClothingMumfordClothingMumford ClothingMumford Clothingdon nu ratează șansa și cumpărarea una, sunt absolut minunate! Fiecare tricou este de doar 18,00 USD, gluga este de 40,00 USD, iar afișul 6,00 USD. si ghici ce? Iată un cod de reducere de 10%.

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *