Haine de lucru de vară: Exact cum să arăți expert când este fierbinte

Ce ar trebui să porți – precum și să nu porți – să arăți expert (și să rămâi mișto) când este fierbinte afară? Ce haine de lucru de vară sunt cele mai bune? De curând am primit două preocupări ale vizitatorilor cu privire la îngrijorarea exact cum să arăți expert atunci când este cald.
În primul rând, vizitatorul M Wonders:
Bună. Am 30 de ani. Sunt o stâncă, precum și o rolă. ceea ce înseamnă că lucrez în industria muzicală. În trecut, sarcina mea a fost să -l amâne pe site -ul spectacolului. Am fost extrem de grozav la meseria mea. Am o nouă sarcină în Orlando, FL, care mă face să lucrez acum la un birou. Acum sunt supraveghetor. Am intrat în această sarcină în toamnă, așa că am avut niște pantaloni de lână neagră rămasă, denim frumos de rufe întunecate, precum și pulovere negre pentru a mă trece. Acum este aproape primăvara (se simte ca vara), precum și nu înțeleg exact cum să fac expert pentru vară. Lucrez într-un mediu relaxat de afaceri, care ajută. Îmi place să -mi păstrez toată culoarea în accente precum poșetele, pantofii, eșarfele, etc. Purtă monocromatic. Semnătura mea, precum și super flexibilă atunci când pornești un nou garderobă. Puteți sfătui tăieturile, țesăturile, etc., de o uzură de vară adecvată pentru o femeie, o femeie profesională recent, ca mine, care încearcă să bată caldul fără să apară ca un concert?

Cititorul nu se întreabă:
Mă îndrept spre D.C. din California, această vară pentru o externă juridică, precum și sunt în cerință de sfaturi cu privire la codul rochiei din lumea juridică atunci când sunt 95 de grade. Am lucrat pe deal timp de câțiva ani, precum și (din păcate), reamintesc o mulțime de flip -flops, precum și sundress în lunile mai calde. Îmi imaginez că aceasta nu va fi situația într -un cadru legal/agenție guvernamentală, cu toate acestea aș dori unele formule fundamentale de ținute, recomandări materiale (este Tweed Taboo?), Precum și alte concepte pentru 30 de ani. bătrâni să pară un avocat în timp ce lupta împotriva umidității, precum și rămâne cu un buget.
În ceea ce privește formulările de ținute, aspectul meu este plictisitor, cu toate acestea sunt tradiționale dintr-un motiv: credeți rochii de teacă, plus un blazer (pentru a fi adăugat când sunteți înăuntru), precum și pantaloni ușori, ușori (căutați Amestecă de bumbac sau bumbac) cu un tricou frumos, precum și o pereche tradițională de pompe (și, în mod ideal, un blazer asortat).

Așa cum am mai remarcat, materialele naturale precum bumbacul, mătasea, precum și lenjeria vor respira mult mai mult decât țesăturile non-naturale, așa că plătiți dobândă atunci când cumpărați piese noi.
(De asemenea: plătiți dobânda instrucțiunilor de rufe. ei uscați.)
Unele dintre pantalonii noștri preferați de vară ușoară, de mai sus: Nic & Zoe / Reveal / Old Navy / Uniqlo

Această publicație conține legături de afiliere, precum și Corporette® poate face comisioane pentru achizițiile efectuate cu link -uri în acest post. Pentru mai multe detalii, consultați aici. Spuneți -vă atât de mult pentru sprijinul acordat!

{înrudit: ce să purtați pentru a lucra vara}
Iată câteva dintre cele mai bune sfaturi ale mele pentru a se răci rapid pentru muncă:
Am vorbit despre exact cum să rămâi minunat în timpul unei unde de căldură, însă aici sunt câteva sfaturi rapide pentru răcirea rapidă (sau pentru a rămâne suficient de minunat pentru a preveni stricterea hainelor):
Un fan simplu, adus în geantă sau geantă – da, cheltuiți mai multă energie pe măsură ce vă fani, cu toate acestea, un pic de adiere poate fi incredibil dacă sunteți blocat pe o platformă de tren fierbinte
O cutie de sodă rece la gheață, ținută împotriva interiorului încheieturii, spatele gâtului sau chiar a spatelui genunchilor
Pachete de gheață convenabile – există chiar și pandantive concepute pentru a fi înghețate, precum și purtate!

PSST: Acestea sunt câteva produse fascinante pentru a vă ajuta să vă mințirați sau să rămâneți nemaipomenit la naveta dvs. … Vezi produse mai inteligente, cum ar fi acest lucru în magazinul nostru Amazon!

< >

În caz contrar: am vorbit despre ce să nu purtăm ca asociat de vară, ce să nu purtați pentru a lucra în general, precum și exact cum să rămâneți minunat în timpul unei unde de căldură – totuși nu în multe luni. Deci, să revizuim!

O avertizare de deschidere: După cum am remarcat în discuțiile anterioare, aceasta este extrem de mult o situație „cunoașteți -vă biroul”. Dacă lucrați la un nou birou, totuși, sau vă descoperiți în continuare biroul, ar trebui să așteptați UNnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *