Bandanas: noul model mustului

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Această publică poate include legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Dacă Coachella, precum și săptămâna de modă ne-au dat vreun fel de sugestie pe tendința de accesorii, este că lucrurile rămân în vestul sălbatic pentru o vreme. S-ar putea să fim sufloți cu momente de margine plină, de uzură inspirată de cowboy, precum și cota noastră echitabilă de piele între sezonul de iarnă, precum și lunile de primăvară, totuși pentru vară, este vorba de a lucra în acea tipărire tradițională Paisley în bandana .

De ce ne place Bandanas

Este convenabil. puțin suficient pentru a lega în tinuta ta pe chiar și cea mai caldă zile, această piesă de model esențială este ușoară, versatilă, cât și cea mai importantă, ușor de găsit. Puteți să vă bucurați de școala veche preferată la ajutorul dvs. regional al ritualului, precum și de 99 de centuri sau să vă împrăștiați câțiva dolari suplimentari, precum și să mergeți pentru o versiune de sfârșit mai mare.

Este practic. În jurul gâtului, pe o pungă sau în păr, acest accesoriu la prețuri accesibile a fost purtat de secole. Înțelegem astăzi bandana în principal pentru rădăcinile sale americane, de clasă muncitoare.

Apoi, bineînțeles, Hollywood joacă caracterul robust al lui Bandana prin împerecherea lor cu cowboy fictiv-film fictiv. Indicarea unui călător, în rangul său, precum și explorând Heyday, Bandana a salvat ziua ca un turnichet, o sling, o bandă de cap, o umbră de la cald, precum și protecția împotriva prafului, precum și mai mult. Bandanas sunt eroii nesănătoși ai vestilor

Cum să purtați o bandană

Slickers de astăzi a orașului au adoptat tradiția – și au pus propria lor rotire pe ea – purtând-o ca o batistă în jurul gâtului, laminată, precum și legată ca un scout cub, accesorizat pe brațe, precum și chiar și în jurul gleznelor. În ultimul timp, am văzut-o pe bloggeri, precum și celebrități ale lui Starlet, cum ar fi Vanessa Hudgens, totuși am fi minciună dacă am fi spus că nu am vrut să oferim și Paisley un du-te.

Redați-vă aspectul Wrangler cu perechea preferată de blugi sau utilizați-o ca o atingere de finisare robustă pentru a compensa o rochie complet feminină. Sau, fixați-l pe carnet-ul dvs., apoi legați-l în păr mai târziu când doriți să vă scuturați aspectul.

Bandana fundamentală este multi-pasker-ul trebuie să aibă totul, precum și fără efort. Profitați la maximum de împingerea acestuia cu noduri minunate, precum și pliuri distincte – posibilitățile de a face totul proprii sunt nesfârșite

Bărbați 2 pachete bandanas, 3.99 dolari, țintă

Madewell Silk Bandana, $ 24.50, Nordstrom

Care este preferatul dvs. Bandana căutați vara? Lăsați un comentariu, precum și anunțați-ne.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *