Ianuarie Cotton Bureau Design Challenge

Cotton Bureau Design Challenge: Oraș
Cotton Bureau este o oportunitate bună pentru designerii talentați, care se orientează mai mult spre stilul minimalist pentru a-și face munca acolo și a câștiga niște bani bine meritați. Piața tricourilor promovează designerii, construiește o comunitate creativă inteligentă și oferă carității. Numiți -o triplă amenințare, dar ar trebui să specific, de asemenea, că se ocupă de toate, de la vânzare și tipărire până la transport și servicii pentru clienți. Totul gratuit. Practic, este o mină de aur pentru ilustratorii de tricouri pe care nu le putem lăuda suficient. După cum puteți vedea, din toate motivele corecte.
Știrea este că au lansat o provocare din ianuarie, solicitând designerului să -și prezinte munca cu orașul tematic. Pentru a intra, trebuie doar să trimiteți un design reprezentând orașul sau cartierul dvs., orașul, satul, județul, statul, provincia, municipalitatea, orașul etc. Poate fi orice locație, din orice țară sau continent – această provocare este o șansă de a străluci ( pozitiv) Lumină pe locul minunat din care vii. Cu cât designul tău este mai bun, cu atât vei vinde mai mult. Dar dacă oamenii drăguți de la Cotton Bureau le place, puteți câștiga un Google Home Max.
Termenul limită este 31 ianuarie. Mai jos puteți găsi un exemplu de design tematic din oraș, cu arhitectură Fullerton, CA.

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *