Pachetele de martie care sărbătoresc primăvara, precum și chicote

Martie Bundles cu grafică pentru proiecte amuzante sau elegante
Ei bine, salut acolo, primăvară! A fost cam al naibii de timp, am avut ceva raze de soare cald. A fost un tip de frig Game of Thrones, chiar aici, în Europa, în ultima săptămână. Deci, cel puțin calendarul încearcă să fie mai blând cu noi. În plus, sosirea sezonului cald stabilește un ton mult mai optimist, cu o energie mult mai pozitivă.
Pentru a vă asigura că sunteți exact pe aceeași pagină cu mine, permiteți -mi să vă ofer o recompensă care ar putea actualiza calitatea înaltă a proiectelor dvs. digitale. Încerc să vă sugerez câteva pachete grafice speciale în fiecare lună, așa că chiar aici sunt. Două pachete de imagini, cu 2 stiluri extrem de unice.
Primul excelent excelează să fie amuzant, adorabil, precum și un pic înfiorător. Designerul de fabrică de tshirt Metropolitan Lite își înghesuie toate creaturile Bit într -o singură cutie, pentru doar 15 dolari. Acei 92 de monștri ar fi cu amănuntul la 760 USD, însă nu în această primăvară. Toate ilustrațiile sunt în format AI.

Al doilea pare să fi fost conceput de primăvară în sine, prinzând înțelepciunea naturii, precum și tandrețe. GraphicLoot a marcat un parteneriat cu calificarea Eva Katerina, care este un ilustrator profesionist în acuarelă. Grafica este interesantă, precum și incredibil de flexibilă pentru orice tip de eveniment care are nevoie de flori, animale, modele sau alte teme de primăvară. Pachetul este semnificativ, precum și pe bună dreptate să vă cheltuiască 1.370 USD. Cu toate acestea, v -am spus că o să vă aduc o veste grozavă. Aceasta este de doar 16 dolari pentru 13 zile mult mai multe.

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *