Idei de tutorial de machiaj de seară pentru a-ți amplifica glam

Este vorba doar de a merge pe buze naturale, machiaj minim și obrajii pătate. Dar, uneori, trebuie să vă amplificați aspectul de zi cu zi, mai ales dacă este o ocazie specială și este seara. Aspectele de seară sunt în mare parte dramatice și veți avea nevoie de acea atingere de sclipici în ochiul pisicii dvs. și de un strălucire dramatică. Ne -am dat jos și am curat unele dintre cele mai bune tutorial de machiaj de seară pentru tine. Consultați trucurile actuale de machiaj de seară de la cei mai buni artiști de machiaj.
Începeți cu cele mai bune aspecte de machiaj de seară
Pentru față:
Obțineți fundația și conturarea corectă! Acesta este elementul de bază pentru a -ți face machiajul de seară. Trebuie să aveți o bază sonoră pentru fața dvs. și apoi vă puteți juca cu umbrele ochilor și petele obrazului. Dar prima rundă de bază cu cele mai bune produse și face fundația puternică.

Iată ce veți avea nevoie: primer (un primer bun care nu va lăsa în urmă un reziduu lipicios), o fundație minerală/pulbere, un ascunzător și o paletă de contur (și desigur perii). Suplimentar: pata obrazului sau fardul
Obțineți acel aspect:
Începeți cu aplicarea grundului pe toată fața curată și hidratată
Acum pune fundația pentru a crea o bază. Alegeți o culoare care este exact nuanța tonului pielii voastre
Folosiți un concealer cu două nuanțe mai deschise decât pielea dvs. pentru a ascunde acele pungi și cusururi pentru ochi
Folosiți o culoare din kitul de contur, care este cu două nuanțe mai închisă decât tonul pielii dvs. pentru a adăuga mult mai multă definiție nasului și maxilarului.
Amestecați totul bine
Scrieți -vă fața într -un zâmbet și periați niște farduri pe merele obrajilor. Felicitări! Tocmai v -ați pregătit corect fața!

Sursa: pinterest.com pentru buze:
Bold este noul negru pe care îl spun! Pentru un aspect glam, asigurați -vă că buzele dvs. se lipesc și ce modalitate mai bună de a le face să se lipească decât să folosească ceva roșu! Buzele roșii îndrăznețe nu numai că arată foarte proaspete, dar adaugă și niște tineri la fața ta.
[SC: Mediad]

Iată ce veți avea nevoie: un balsam de buze bun, un ruj roșu mult iubit (ne place personal Ruby Woo și roșu rus. Ei merg foarte bine cu tonul indian al pielii)
Obțineți acel aspect:
Folosiți un balsam de buze pentru a vă pregăti și a condiționa buzele înainte de a aplica culoarea
Blot cu țesuturi pentru a îndepărta tot balsamul de buze suplimentare
Puteți aplica rujul direct sau puteți utiliza chiar și o perie de buze-cu cât sunteți confortabil. Fii exact cu aplicația și nici nu ai prea multe pe buze!

Mai jos sunt câteva idei de machiaj de seară pentru buze.

Sursa: pinterest.com pentru ochi:
Nu în ultimul rând în jocul tău de machiaj-ochii! Ochii tăi sunt ferestrele din seara ta glam! Asigurați -vă că utilizați cel mai bun machiaj pentru ochi și cel mai bun SHIMMER pentru a da această definiție ochilor.
[Citește și: Tutoriale de machiaj pentru ochi fumuroși]

Iată ce veți avea nevoie: eyeliner metalic, paletă de umbre de ochi, unele perii aplicatoare, genele false și un creion de frunte.
Obțineți acel aspect:
Începeți cu o culoare neutră și aproape de tonul pielii voastre
Aliniați genele superioare cu un eyeliner și folosiți eyelinerul metalic în partea de sus a celui normal
Încercați să folosiți doar acele eyeliners care nu au prea multe particule de sclipici. Cunca este, cu atât mai mult va fi să mențineți căptușeala
Lipiți -vă genele false și folosiți un rimel pentru a le defini mult mai mult (opțional)
Nu uitați să atrageți subtil niște sprâncene grozave!

Sursa: Pinterest.com. Te duci! Lista dvs. de verificare completă despre cum să mergeți cu un machiaj de seară! Sper că această postare este valoroasă cu idei de machiaj de seară pentru a încerca. Seara încântată?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *