4 tipuri de lenjerie fiecare doamnă ar trebui să aibă acest nou an

4 tipuri de lenjerie Fiecare doamnă ar trebui să aibă acest nou an
06/01/2018, publicat de Alanic Global
Lenjeria este o parte esențială a îmbrăcămintei. Înțelegi că este. Consecințele realizării unei opțiuni greșite de lenjerie sunt la fel de severe, precum și înțelegeți asta. Deci, exact cum să faci cea mai bună alegere? Exact cum să selectați ceva perfect? Chiar aici este o listă de lenjerie pe care fiecare doamnă ar trebui să o aibă în garderoba lor. Vrei să înțelegi ce sunt? continua să citești.
Corset
Primul corset a venit să fie în anii 1550, când Catherine de ‘Medici, soțul regelui Henric al II -lea al Franței a interzis talia groasă. Corsetul este înțeles pentru puterile sale de slăbire. Oferă siluetei tale o iluzie în formă, ceea ce o face o opțiune fantastică pentru toți cei care doresc să -și evidențieze bustul, precum și șoldurile în timp ce își ascund „talia groasă”. Un corset obține talia, oferindu -vă o figură curbă. Producătorii de subțire din SUA, bazate pe SUA, au corsete în diferite culori care se adaugă la apelul general.

Cel mai bine când – obișnuia să ascundă grăsimea de burtă.

Îmbrăcăminte
Binecuvântarea numită Shapewear a redefinit pansamentul feminin, în special atunci când emite sărbătorirea, precum și un pansament vesel. Vrei să vrei să aluneci frecvent într -o rochie bună pentru o sărbătoare uriașă, cu toate acestea, fără a face dieta, care pare o fază imposibilă. Aceasta este scurtătura de care aveți nevoie. Fără dietă de accident, fără antrenament. Purtați doar o îmbrăcăminte, precum și sunteți auriu. O îmbrăcăminte de formă funcționează ca un corset acoperă totuși întreaga zonă a bustului până la coapse.

Cel mai bine când-folosit sub haine strânse, precum și aveți nevoie să vă ascundeți burta.
Șiruri G, precum și tanga
În loc să mergi la comandă, de ce să nu te strecori în ceva care face parte sexy, o parte confortabilă, precum și abia îți amintește de prezența sa. O parte confortabilă, deoarece dacă nu obțineți coarda G sau tanga în cea mai bună dimensiune, veți fi în ape adânci. De fapt, dimensiunea greșită vă poate face imposibil să vă plimbați. Deci, doamnelor, faceți cea mai bună alegere. De asemenea, este abia vizibil, făcând o alegere fantastică atunci când îmbrăcămintea slabă este scopul tău.

Cel mai bine când-folosind rochii de corp, precum și fuste, pantaloni care se potrivesc, precum și pantaloni scurți, precum și atunci când mergeți la înot.

Chiloți fără sudură
Spre deosebire de coarda G sau cu tanga, acestea nu vă vor oferi o căsătorie. Este ca și cum ar fi chilotul tău de rutină, minus cusăturile dificile care îți lipesc pielea. Se simte absolut fantastic, precum și este o alegere confortabilă pentru uzura de zi cu zi. Cel mai semnificativ avantaj al chiloților fără probleme este că se pot topi pe pielea ta, precum și nu apar chiar și atunci când folosești ceva incredibil de strâns. Producătorii de subțire din SUA bazate pe SUA au cele mai bune chiloți fără probleme, într -o mare varietate de nuanțe, precum și structuri afișate în stocul lor care pot fi cumpărate de comercianții cu amănuntul.

Cel mai bine când – folosit zilnic, precum și îți place confortul.

Astfel, acum vă puteți simți superb atât atât, cât și sub alegând cea mai bună lenjerie. Fără cea mai bună lenjerie, nu înțelegeți nicio cantitate de haine grozave, precum și efortul nu poate fi apreciat. Ansamblul tău se distrează. Așadar, alegeți cea mai bună, precum și adăugați aceste piese menționate mai sus la colecția dvs. de îmbrăcăminte. Furnizorii cu ridicata de subcontractare oferă rate de reducere fantastice la achiziționarea în vrac a aceluiași. Vânzătorii se pot înregistra astăzi pentru acces nelimitat la inventar.

Etichete:
Lenjerie privată de etichetă
Producători de lenjerie SUA
Furnizori cu ridicata

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *