Ați înțeles tipurile de monolide?

Ce este un monolid?
Un monolid indică, în general, că nu există o linie de cute vizibilă sub zona frunții. Deci, în loc de o pleoapă dublă, veți avea doar o singură pleoapă. Persoanele cu monolid vor avea în mod normal o zonă plană, fără niciun tip de pliuri atunci când își țin ochii deschiși.
[Citește și: Monolid cuprinde trucuri]

Conform studiului de cercetare –
Ce este un Fold Epicanthel?
Un pliuri epicantice, pliuri epicantice sau Epicanthus este un pli de piele al pleoapei superioare (de la nas până la partea interioară a sprâncenei) care acoperă colțul interior (Canthus medial) al ochiului uman. Termenul „Fold Epicanthal” se referă la o caracteristică clasificată vizual; Cu toate acestea, motivul fiziologic de bază, precum și funcția pentru existența sa în orice tip de privat furnizat poate fi complet diferit.
Se crede că Epicanthel Fold a progresat în cumpărarea pentru a furniza apărarea de la extrem de răcoroasă, precum și de lumina extremă, care se întâmplă în arctica eurasiatică, precum și în regiunile nordice. De asemenea, ei asigură ochii împotriva prafului în zone de deșerturi precum China de Nord, precum și Mongolia, precum și unele părți din Africa.
Tip 1: Monolide pufoase
Din cauza depozitului de grăsime pe pleoape, monolidele par pufoase! De asemenea, pufulia sa face ca ochii să pară pe jumătate închisi. Cuprinde experții descoperă că este greu să umbrească cutia, deoarece ochii nu sunt un set profund. Cu toate acestea, cu o metodă excelentă, precum și o mare cuprinde monoliduri pufoase pot fi oferite un efect misterios.

Tip 2: Monolide scufundate
O pleoapă fără nicio cută în vreun fel se numește monolid scufundat. De asemenea, nu există niciun tip de depozit de grăsime pe capac, ceea ce face posibil ca globul ocular să apară clar. Oamenii pot avea mai mari pe lângă ochii mai mici, cu monolide scufundate. Arată ca niște ochi adânci, fără cute de ochi.
Tip 3: Monoliduri parțiale sau demi
Monolidurile parțiale sunt similare cu pleoapele duble. Singura diferență este că arată doar jumătate din pleoapele duble. Acest tip de monolizi au cute, însă, de asemenea, lipsesc mușchii pentru a trage aceste cute ca o pleoapă dublă completă. Artiștii de machiaj le place să se joace cu astfel de monolide parțiale, deoarece pot face să apară ca non-monolide, pe lângă monolide.

[Citește și: Exact cum să porți machiajul pentru ochi Shine]

Tip 4: Monolide cu glugă
Monolidele cu glugă au cute ascunse, cu toate acestea, din cauza grosimii, par să fi acoperit pleoapele. Când arăți drept, în mod normal nu poate fi văzut. Prin urmare, este utilizat, se folosește ținând cont de monolide. Monolidele cu glugă este aproape ca un monolid demi, deoarece amândoi au cute. Singura diferență este că gluga este trasă din cauza grosimii capacului, precum și demi nu este arătat din cauza lipsei de mușchi pentru a trage cute!
Tip 5: Monolide plate
Monolidele plate nu sunt nici scufundate, nici pufoase. Sunt doar plate, precum și flexibile, deoarece puteți produce o cută falsă.

Acum că înțelegeți ce este un monolid, precum și diferitele tipuri de monolid, ați verificat pentru a descoperi exact cum să obțineți un monolid.
Cum să obții un monolid
Amintiți -vă că este mult mai ușor să treceți de la un capac monolid la dublu în loc de invers.
Cel mai bun moment pentru a -ți produce monolidul este, ideal, ideal după ce te ridici cu ochi pufosi. Începeți să închideți ochii, precum și să vă tăiați pleoapele cu degetul mare, precum și cu vârful în care apar de obicei pliurile.
Trageți ușor pleoapa de pe față.
Acum deschideți ochii și lăsați -vă. Veți observa că pleoapele în loc să se plieze înapoi în priza ochilor se sprijină cu atenție pe partea de sus a genelor.
Nu uitați să nu clipiți, deoarece mișcarea clipită va face ca monolidul să dispară. Încercați să vă mențineți ochii deschiși cât puteți.
Puteți întotdeauna să vă puneți înapoi monolidul dacă clipiți.

Cu ideile, precum și tehnicile despre exact cum să obținem monolid, este timpul să privim diferite tipuri de machiaj monolid pentru ochi.
1. Ochi de fum monolid: Iată un tutorial cu care vă puteți conforma pentru un machiaj monolid fumos.

2. Machiaj monolid coreean: machiajul coreean este în model, precum și acest tutorial vă va face ca o păpușă coreeană adorabilă.

3. Machiaj de mireasă monolid: Toate miresele disponibile care au un monolid, imaginile de mai jos vă pot influența să aveți cel mai bun machiaj pentru ochi monolid în ziua voastră uriașă.

4. Machiaj de bal monolid: păstrați -vă machiajul de bal subtil, precum și nu exagerați -l cu machiajul ochilor. Aici este cel mai bun machiaj pentru ochi monolid pe care îl puteți încerca.

5. Feline Eye Monolid: Ochii feline sunt absolut preferați cu toată lumea, precum și pare uimitor chiar și pentru persoanele care au monolid. Aruncă!

6. Fard de ochi pe monolid: Aplicarea umbrei de ochi pe monolid poate fi un pic dificil. Verificați acest tutorial uimitor despre exact cum să aplicați umbra de ochi pe monolid.

Acum înțelegeți cu ce tipuri de monolide sunteți binecuvântat? Sperăm că veți oferi aceste machiaj pentru ochi orientali, o încercare monolid. Așa că împărtășește -ți experiența cu noi. Imagini Sursa: pinterrest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *