Șapte dolari

inspectați-o – această rochie este observată pentru $ 6.99. Așa este, șapte dolari vă pot aduce un lucru extrem de bun (dacă este puțin mic, precum și în cazul în care este nevoie de o reparație adolescentă, de genul că chiar și oamenii care nu coase pe butoane pot face) rochie de vacanță. Îmi place eBay. De asemenea, îmi place liniile ballete ale acestei rochii – gâtul rotund, mâneci elegante, precum și fusta curentă. Nimic nu este mult mai bun decât o rochie care te face să te simți ca o balerină, tot gâtul, precum și harul.

Oricum, eBay este blocat acum cu oameni care vând lucruri care au doar cea mai tangențială conexiune la Crăciun. . , aproape, ar fi putut fi ceva pe care Sienna Miller practic sa privit. (Se uită la fel de bine ca “Nah …”, sper.) Serios, în cinci pagini de listare am văzut opt ​​mențiuni Sienna. Ce este cu “Sienna Miller: Icon”? Nu înțeleg. Așa cum le place să afirme în patria mea, “toată gustul ei este în gura ei”. Pe lângă cine caută haine pe eBay cu fraza cheie “Sienna Miller”? Cel mai probabil nu sunt la fel de înfricoșători ca și oamenii care navighează haine cu fraza cheie “Paris Hilton”, cu toate acestea ei sunt încă înfricoșătoare.

O mare parte din cărțile de modă de vintage pe care le am sunt uriașe pe stabilirea propriului stil; Aveți nevoie să vă dați seama ce vă potrivește, precum și apoi să lucrați pentru a face coerent. Fiecare revistă de modă pe care o văd acum este îndoită de propulsarea a patru sau cinci cvasi-celebrități suprapuse, precum și pentru a vă cere să selectați care doriți să vă îmbulați mulți. (“Niciuna dintre cele de mai sus” nu pare să fie o opțiune.) Cred că următorul pas va fi Sienna Miller * Kits *, pe care îl puteți cumpăra într-un magazin de departament, ca acele vechi “multipli” seturi din anii 1980. (Pe care pare să fie un singur care încearcă să revigoreze, totuși să se gândească niciodată) off, plus diverse bling. tipul de asemănător. Ooh, abia să aștept.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

International WAst O zi de rochie 2009 – Astăzi! 29 octombrie 2009 Cu 83 comentarii
Ei bine, presupun că este timpul să înfășoară acest lucru, apoi, apoi 29, 2008
Este în așteptare, precum și AM I. Plus Bonus Ofertă Web Style Rant.May 27, 2006with 22 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *