Diferite tipuri de caMisole oferite

Un camisol este una dintre cele mai flexibile piese de îmbrăcăminte, precum și un esențial pe care îl veți descoperi în garderoba oricărui tip de femeie. Camisolele, de asemenea, înțelese ca Camis, și -au câștigat locația făcând o dublă datorie. Această îmbrăcăminte poate fi utilizată pentru a se strecura sub un pulover, sacou, blaturi cu tăietură joasă sau tricouri, precum și funcționează extrem de bine chiar și pe cont propriu. În general, au curele „spaghete”, precum și pot fi folosite peste sau fără aramă.
Camisolele sunt extrem de la modă, precum și în același timp, servesc o multitudine de scopuri. De la cele strappy, înfrumusețate până la camisole de susținere, de culoare pielii, aceste haine fără mâneci sunt disponibile în multe stiluri diferite, precum și lungimi. De obicei, acestea se prelungesc până la mijlocul secțiunii, cu toate acestea, de multe ori supun mijlocul sau acoperă întreaga regiune pelvină.

[Citește și: Exact cum să stilezi un camisol în 10 moduri diferite]
Nu există doar un singur stil al acestei capse; Există diferite tipuri de camisole oferite pe piață care variază în culoarea, țesătura, stilul lor, precum și chiar scopul!
Camisole pentru femei

1. Camisole care îmbrățișează corpul
Camisolele fabricate din bumbac moale sau materiale extensibile, cum ar fi Spandex, Nylon etc.

2. CaMisole de bumbac
CaMisolele de bumbac sunt extrem de moi, precum și lasă pielea să respire, așa că sunt foarte favorizate pentru uzura zilnică, în special în timpul verii. De fapt, pentru o mulțime de femei, aceasta este opțiunea pentru un confort suplimentar, precum și pentru stilul în timp ce lucrați.

Disponibile în multe culori, aceste camisole pot fi utilizate sub un top sau rochie pură atunci când nu doriți ca structura camisolei de dantelă să fie vizibilă sub hainele voastre.
[SC: Mediad]

De asemenea, pare senzațional de unul singur ca un top elegant. Este poate cel mai bun lucru de purtat fără nimic deasupra. Pe de altă parte, dacă mai degrabă îți așezi ținuta, camisia de mătase sub un hanorac se simte extrem de cald și confortabil, precum un cocon de care nu ai vrea să afli. La fel ca și un sacou formal sau un blazer folosit peste un Cami de mătase arată extrem de șic.

4. CaMisole din dantelă
CaMisolele din dantelă sunt un must-have în dulapul unei femei. Fie că este vorba de caMisole complete din dantelă sau de camisii tăiați din dantelă, acestea arată extrem de atractive, precum și complet completate atunci când sunt împerecheate cu un hanorac sau un blat cu tăiere joasă.
Un camisol din dantelă este un tradițional care poate adăuga rafinament, precum și o notă feminină la orice tip de ținută. Oferite în multe nuanțe neutre, ele pot fi echipate cu diferite topuri, precum și rochii.

5. Sutiene Camisole
Un camisol de sutien include un sutien încorporat, scăpând de cerința pentru a purta unul separat. Această uzură interioară poate fi folosită, de asemenea, ca îmbrăcăminte de exterior, pe cont propriu sau prin stratificarea ei sub un sacou.
Poate fi scurt, lăsând mijlocul gol sau lung ca o chimise. Unele camițe de sutien au un subteran încorporat pentru mult mai mult sprijin. Sunt disponibile în diferite dimensiuni ale cupei, precum și au o mulțime de opțiuni de captusire. Acestea sunt oferite în culori nude, care se îmbină cu tonul pielii tale pentru un aspect mult mai perfect.

De asemenea, sutienele camisole includ înfrumusețări, cum ar fi paiete, lucrări de mărgele, precum și cristale, precum și sunt alcătuite din materiale mai fine, cum ar fi satin, precum și mătase pentru a se potrivi evenimentelor speciale, precum și a adăuga un sentiment elegant.
6. Uzura de formă
CaMisole de uzură de formare furnizează suport pentru purtători, precum și ajută la formarea corpului, netezind orice tip de bombă sau defecte nedorite. Fabricate cu țesătură extensibilă, ele ajută la furnizarea de încredere, precum și confort, deoarece au un efect de slăbire. Construiți special pentru suport maxim, furnizează un aspect minunat.

7. CaMISOLE de dimensiuni plus
CaMisolele de dimensiuni în plus sunt, de asemenea, oferite pentru femeile care sunt pe partea mai grea. Acestea ajută să ascundă bombele, precum și să ofere o siluetă mai slabă, cu un aspect mult mai echilibrat. Acest tip de camisolă include, de asemenea, un sutien încorporat pentru fermitate, precum și suport. O mulțime de femei în aceste zile, cum ar fi folosirea unei purtări de formă sub rochiile lor, precum și ținuta formală pentru o figură subțire, minunată, precum și tonifiată.

8. Topuri de camisole
Topurile la modă la modă, precum și la modă, arată mai tinere, precum și chic. Sunt cele mai bune pentru o excursie de o zi cu brunch sau relaxare cu prietenii. Cu linii de gât plonjate, precum și spate stringente, precum și blaturi de cultură, blaturile CAMI sunt o furie în rândul femeilor tinere ideale acum.

Camisolele delicate, precum și elegante, dar extrem de funcționale, Camisolele ajută forma, precum și susține curbele, oferindu -vă o siluetă netedă. Stratul este extrem de mult în vogă în aceste zile, precum și cacisolele sunt, de asemenea, o metodă fantastică pentru a vă ajuta să vă accentuați aspectul.
Credeți că camisolele sunt noile trendtetters? Să înțelegem gândurile dvs. în comentariile de mai jos.
Imagini Sursa: pinterest.com, lyst.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *