Kate aduce înapoi Catherine Walker pentru biserica de la Sandringham

Ducesa era într-o haină familiară pentru serviciile bisericești din această dimineață de la Sandringham.

Kate și William s-au alăturat HM, împreună cu mai mulți prieteni, la Biserica Sf. Maria Magdalena.

Regina părea elegantă într-un ansamblu Fawn.

Așa cum am văzut la unele servicii bisericești Sandringham anterioare, cuplul a fost alăturat de câțiva prieteni apropiați, numeroase dintre care sunt nașii celor trei copii Cambridge.

Printre ei, Emilia Jardine-Paterson, împreună cu soțul ei, David; James și Laura Meade; Thomas van Straubenzee.

Mai multe despre serviciul de la acoperirea Daily Mail:

Serviciul bisericii de 52 de minute efectuat de rectorul Sandringham Rev Jonathan Riviere a început cu cântatul imnului național.

Rugăciunile au fost spuse pentru familia regală să-i “îmbogățească cu Duhul Sfânt și să-i îmbogățească cu harul ceresc și pentru pace în întreaga lume, mai ales în Orientul Mijlociu.

Alte rugăciuni au fost spuse pentru “cei care suferă de marjele societății” și oamenii care lucrează în comunitate, inclusiv medici, asistente medicale, îngrijitori, asistenți sociali, profesori și serviciul de urgență

După biserică, ducele și ducesa au salutat bine-wishers sperând să vadă sau să răspundă royalilor.

De la Daily Mail:

William care și-a lăsat pe copiii lui George, Charlotte și Louis acasă, mergând la 400 de metri de casa Sandringham la biserică când a arătat în glumă unui tânăr tânăr și părinții săi, spunând: “Îmi place pălăria”.

Un membru al mulțimii a întrebat cum sa simțit bunicul său, ceea ce îl face să răspundă: “Foarte bine, mulțumesc ‘.

Kate a vorbit, de asemenea, la privitori, dorindu-le o “bună dimineață” și “Anul Nou fericit”.

În timp ce mergea de la biserică, Kate a acceptat flori de la Mia Croft, zece și fratele Oakley, șapte, de la Letchworth, Hertfordshire, care erau cu bunicii Brian și Daphne Croft.

Ducesa se aplecă pentru a colecta floare, spunând: “Sunt acestea pentru regină? Îi voi lua înapoi pentru tine. Ea îi va iubi – o mulțime de culori strălucitoare.

Dl Croft a spus: “Este o experiență frumoasă pentru nepoții noștri să vină aici și este fantastic că ducesa sa oprit să le vorbească”.

Acum, pentru o privire la ceea ce Kate purta astăzi la Sandringham, începând cu stratul albastru Catherine Walker. Numeroase amintește imediat când a fost purtat prima dată în Oslo, Norvegia în ianuarie. Evident, a fost modificat de la stilul de maternitate văzut anul trecut.

Se pare că Kate poate purta rochia de mortimer ($ 645) de LK Bennett sub stratul.

Rochia vine în două culori, verde și marină. Ducesa a fost inițial văzută purtând-o în verde pentru ca un decembrie să verifice la spitalul de copii Evelina.

Știu că unii cred că Kate poartă culoarea Marinei, dar nu am văzut fotografiile încă convingătoare că este cazul. Nu ar fi neobișnuit ca Kate să dețină rochia în ambele culori și că culoarea ar fi cu siguranță o mai bună cu haina și accesoriile. Dar de la pic de fotografie pe care am văzut-o, seamănă mult mai mult ca verde.

Replica Royalty sugerează că Kate a optat să poarte o altă bandă de la Jane Taylor și se pare că este corectă. Iată o vedere mai bună (cu scuze pentru tăierea feței lui William) care arată mai bine plopul și detaliile de la ambele părți chiar în spatele urechii.

Millinerul a postat o fotografie pe Instagram cu designer de bijuterii și de transport maritim Eugenie Niarchos purtând un stil similar cu nunta lui Princess Eugenie. Dna Niarchos a împărtășit, de asemenea, o imagine pe Instagram de la nuntă (dreapta), dar nici nu oferă un unghi care să arate dacă designul ei avea aceeași înfrumusețare pe laturi ca Kate’s.

Ducesa a purtat un ambreiaj de Jimmy Choo pe care l-am văzut anterior, stilul Celeste din Marina.

Mulți cercuri Kiki McDonough Kiki recunoscute și picături de perle Annoushka atașate la ele.

Privind înapoi la dulapurile Bisericii Kate din ianuarie pentru că 2016, puteți vedea că aceasta este cea mai vibrantă culoare pe care o purta.

Iată un videoclip de 1:30 de dimineață.

Legătură:

Acoperirea Daily Mail este aici; Articolul scurt scurt este aici; Piesa soarelui este aici; Povestea oamenilor este aici

Galeria de zahăr pop este aici; Slideshow-ul Fug Girls este aici; Galeria lui Jared este aici; Orașul și articolul scurt al țării este aici

352Save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *