Hacks despre exact cum să întinzi denim

Care este prima uzură inferioară care îți vine în minte oricând te afli într -o reparație de asamblare a ținutei tale? Cel mai probabil este cel mai probabil blugii tăi! Acest la modă, precum și flexibil în întreaga lume, hainele proeminente nu mai sunt destinate doar tricourilor! Niciun garderobă nu poate trece fără ea! Cu toate acestea, aceste creaturi neplăcute cu diferite tăieturi pot fi destul de supărătoare! Vă amintiți, când dintr -o dată s -ar putea să nu vă formați în blugii tăi de doar trei luni? Nici o cantitate de înfășurare, sărituri, apăsare sau supt în intestin nu te aduce în ele. Bine! Nu cezi să -ți risipești banii într -o nouă pereche de blugi. Vă vom arsena cu sfaturi super eficiente, precum și tehnici despre exact cum să întindeți denim, precum și să vă întoarceți în concordanță confortabilă, perfectă, precum și vibe fericit!
[Citește și: Exact cum să stilezi de denim iubit pentru femei]

Sursa: Denimblog.com pentru a întinde denim de -a lungul timpului
Hack 1: Metoda de tragere: Te -ai descoperit vreodată între dimensiuni? Cei inferiori se simt doar un pic strânși, precum și cea superioară, la fel de bine liberă! Vă recomandăm, luați -l pe cel mai scurt, precum și să stăpâniți arta exact cum să întindeți denim cu metoda de tragere. Rețineți principiul cardinal:-„Denimul umed este mai prietenos cu întinderea decât cele uscate!”
Sursa: whstatic.com Ce aveți nevoie să faceți chiar aici este înmuiat, fie că vă este nou, fie denim -ul tău vechi, brusc, într -o găleată, un bazin mare sau chiar o cadă plină cu apă caldă. Cerința de denim de a fi înecat total în ea. Permiteți -vă denimului să se răsfățeze în înmuierea fierbinte, precum și apoi să -l scoată. Capturați cât mai multă apă din ea pentru a vă asigura că nu mai picură. Acum localizați -l pe un prosop vechi pe care l -ați răspândit anterior pe podea!
Sursa: Askakids.netlay din denim apartamentul de pe prosop. În continuare, faceți -vă mâinile să funcționeze, precum și să întindeți cu atenție talia din denim, coapsa sau orice tip de altă parte a denimului care nu a fost incomod, precum și să vă ofere coșmaruri! În situația în care doriți să -și întindeți lungimea, țineți jos denim la un capăt stând pe el cu picioarele curate, precum și trageți celălalt capăt al materialului cu ambele mâini. Permiteți -i să atârne uscat sau uscat de aer, precum și să se bucure de impactul magiei tale de a obține fibrele din denim să se desprindă!

Sursa: pinterest.com Hack 2: Metoda cadării: Aceasta poate fi un pic stupidă, cu toate acestea, mai degrabă o tehnică neortodoxă, precum și super eficientă pentru a vă răcori blugii strânși! Decorați -vă denim -ul strâns, chiar dacă are nevoie de un pic. Lăsați butoanele anulate. Acum stai într -o cadă, precum și bucură -te de ascultarea muzicii în timp ce denim -ul tău se ridică la înmuierea ei călduroasă! De asemenea, aveți posibilitatea de a alege să stați aproximativ 10-15 minute sub un duș, precum și să vă răciți! Apoi ieșiți din apă, precum și puneți -vă mâinile pentru a păstra cu atenție, precum și a apăsa apa din blugi. Rețineți că locația unui prosop vechi de sub pentru a vă asigura că nu aveți o mizerie uriașă de eliminat mai târziu. Apoi, oferiți -vă corpului, pe lângă denim, o întindere blândă, cu niște lungi, ghemuțe, coturi, precum și chiar câteva poze de yoga! Înfășurați doar permițându -vă corpului, precum și denim să se usuce ca o bucată într -un loc cald. Cea mai bună locație este de program sub soare!
[SC: Mediad]

Sursa: Jeanstories.com Cel mai grozav element al acestei tehnici este acela că se întinde și se conformează denimului cu adevăratul stil perfect, precum și în forma corpului purtătorului. Când denim s -a uscat complet, oferiți -i încă o rundă de exerciții de exercițiu înainte de a -l scoate. Puteți executa o a doua rundă din aceiași pași exact în situație în care forma este încă un pic strâns, precum și incomod!
[Citiți și: Ce să purtați cu blugi de flare]

Sursa: whstatic.comstching zone specifice ale blugilor
Hack 1: Tehnica de pulverizare: În timp ce te îmbraci, dacă descoperi că denim -ul tău este incomod chiar în jurul coapselor! Perfect arta pentru a slăbi coapsele blugilor strânși! Completați o sticlă de pulverizare cu apă de la robinet, precum și adăugați un pic de dedurizare a materialului. De asemenea, puteți utiliza apă călduță în situația în care sunteți avers la șocul apei răcoroase de pe pielea voastră! Îndepărtați zona coapsei cu apa până când devine umedă. Întindeți -l manual, precum și astfel de „exerciții de blugi” de lungi, ghemuite, etc. până când vibrația confortabilă se întoarce! Exact același hack funcționează și Fantastic Four MidSection Strain!
[Citește și: Ce să porți cu o rochie din denim]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *