A fost ziua de naștere a lui Julie, cu toate acestea am primit prezentul …

o pasăre mi-a spus că Julie (de la naiba mare Vintage) a avut o zi de naștere la începutul acestei săptămâni, precum și am crezut că mi-aș fi ajuns la site-ul ei ca Ei bine, ca să descoperi ceva gustos pentru a publica, precum și dorința ei o zi fericită (întârziată), precum și (desigur) am ajuns să cumpăr acest lucru:

Nu este ziua mea de naștere până în august, deci acest lucru nu poate fi justificat ca o zi de naștere prezentă pentru mine. Cu toate acestea – nu este adorabil? Îmi place că bit-ul se adună la jug. Pe lângă rozul este doar comestibil … aș folosi butoanele acoperite de biți într-o imprimare florală roz, nu-i așa?

(Cred că femeile de pe acest plic de model sunt toate într-o galerie de artă, precum și că se uită mai departe pentru a ieși la prânz după aceea. Ei vor avea tort.)

Acum, dacă v-ați dorit să sărbătorim ziua de naștere a lui Julie ca un motiv să cumpărați modele, așa cum am făcut, pot să o sugerez pe acesta?

Sau poate aceasta:

Este un B40! precum și are o fustă de cerc! Pe lângă femeile de pe plicul de model sunt ca o cursă de clone de femboturi!

Și vorbind despre zilele de naștere, precum și motivele pentru a merge la cumpărături, Jen la Momspatterns a avut o topire modem. precum și în timp ce femeile mai mici ar striga, precum și strigă, Jen oferă o vânzare specială: Utilizați codul “Friedmodem15”, precum și salvați 15% din orice tip de ordine de dimensiuni pe site-ul Momspatterns toate weekend, precum și ea Nava de îndată ce se întoarce pe Internet cu o conexiune în bandă largă. (Care este conexiunea de ziua de naștere? Ziua de naștere a lui Jen este mâine! Evident un motiv pentru a cumpăra mai multe modele.)

La mulți ani!

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Oh, leola.august 13, 2008
O LinkTastic Friday to End Toate LinkTastic FereasySmay 16, 2008
Mutton, miel, etc.AUGust 16, 2011 În zilele de naștere “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *