Black to Black

împușcat de Alexander Scott Harris

Rochie: Byron Lars prin Anthropologie | Jacheta: c/o Ann Taylor (de asemenea, ca acesta) | Colier: c/o Julie Vos (vine într -o serie de variații diferite de culori de piatră, precum și cu codul „theclassy” puteți obține 20% reducere la nivel de site!) | Pantofi: Charles David (pe vânzare nebună chiar acum în timpul evenimentului F&F !!) | Ochelari de soare: Stella McCartney | Urmăriți: Marc Jacobs (similar chiar aici, precum și aici) | Brățară: J. Team | Inele: Gorjana, precum și Henri Bendel | Polish: Essie (această nuanță arată destul de metalică în sticlă, cu toate acestea nu arată cu adevărat metalic)

JavaScript este în prezent dezactivat în acest browser. Reactivați -l pentru a vizualiza acest conținut.

__________________________________________

Înțeleg ce vă întrebați, precum și răspunsul este nu. Nu este o coincidență faptul că primul blog post-Clooney Nuptials publică este negru. Am crezut că ceva funereal este potrivit.

Câteva note:

Această rochie este complet căptușită cu o țesătură de culoare bej, așa că nu va trebui să vă preocupați de niciun tip de vizionare scandaloasă la birou. Cu toate acestea, dacă mediul dvs. de lucru este deosebit de conservator, este posibil să aveți nevoie să purtați un blazer sau un cardigan peste rochie, deoarece mânecile sunt neliniate. Dacă este încă la fel de bine pentru tine sau pentru biroul tău, oricum îți place ideea, inspectează această versiune minunată a fustei.

Dacă sunteți petite, această rochie este disponibilă și în dimensiuni mici. Scor pentru tine.

Dacă nu sunteți în silueta fustei de teacă/creion și/sau doriți doar ceva care va ierta mai mult burrito post-chipotle la ora prânzului, exact același designer face o rochie extrem de asemănătoare cu o linie A A-Line Fusta midi în schimb. Opțiuni, bebeluș, opțiuni.

FYI – Săptămâna aceasta, atât Bloomingdale, cât și Saks Off Fifth Friends, precum și vânzările gospodărești sunt activate! La Bloomingdale’s, există 20% reducere, practic, cu „prieteni” de cod, precum și la Saks Off Fifth, există un plus de 40%, practic totul, la fel cu „prietenii de cod” (cred că acești tipi ar putea obține un pic mai mult Inovator cu codurile lor promoționale …) Ca întotdeauna, puteți inspecta alegerile mele de vânzare, răsfoind consiliul meu de dorințe Pinterest aici. Sus pe șa.

@Maryorton pe Instagram …

Patru de patruzeci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *