Figurine Funkopop – Semne de cultură pop

figurine de vinil Funkopop
Uneori simt că stilul grafic este sinonim cu cultura pop. Mai ales că avem grijă de industria textilă, mai multe tricouri tipărite. Unii afirmă că sunteți un designer leneș dacă vă concentrați pe cultura pop sau doar vindeți. Cu toate acestea, nu sunt de acord. Cultura pop este atât de distractivă, este Game of Thrones, precum și jucăriile din anii 80; Sunt cărți de benzi desenate, precum și memorii web; Este Seinfeld, precum și YouTube Stars. De ce să nu vă adânciți în această mare varietate de personaje hilare, înfricoșătoare, palpitante, adorabile sau scandaloase?
Înțelegi ce? Nu mă deranjează modele gratuite de mash-up. Dacă îmi plac produsele de plăcere la care se referă, mă bucur de ele. Îmi place să văd lucruri care îmi plac să se reunească pe un singur design. Este la fel de de bază ca asta. Dincolo de asta, mă bucur absolut de imprimeuri mai inteligente, cu un sens mai puțin evident.
Dar de această dată, mă voi referi la un alt tip de obsesie a culturii pop: figurine. Puteți să le apelați la telefon, cifre, figuri, miniaturi, colecții sau doar jucării. Îi vezi pe rafturile fanilor avizi, pe tineri, precum și pe copii uriași. Le văd pe fundalul tuturor videoclipurilor YouTube ale recenzorilor de cultură pop. De asemenea, există un tip specific care îmi atrage întotdeauna atenția: figurine de vinil Funkopop.
Funko se concentrează pe producerea a numeroase figurine de vinil autorizate care recreează personaje populare din emisiuni TV, filme, animații, jocuri UFC, precum și multe altele. Au unul dintre cele mai mari portofolii din cultura pop, precum și industria de colecții. Colecționarii din întreaga lume au cel puțin unul dintre aceste cadouri. La început au început cu aceste figurine, precum și în cele din urmă lărgite spre îmbrăcăminte, accesorii, gospodărie, precum și multe altele.
Popularitatea lor a fost în creștere din ultimii ani. Sunt destul de originale, cu ochi întunecați asemănători cu buton, cap mare pătrat, cu margini rotunjite, precum și fără gură. Deși toate au exact aceeași poză, fiecare este extrem de distinctă, cu personajele extrem de simple de recunoscut.
Sunt ca niște vârfuri fermecătoare, fie că este vorba de Danaerys, Batman, un neomorf din „Alien” sau Han Solo. Credeți de orice tip de pictogramă a culturii pop, precum și de multe ori, probabil că o veți descoperi printre colecțiile Funkopop. Sunt un must-have pentru toți pasionații de cultură pop:

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *