Flashback-uri de modă din 2011 – 2017

Suntem înapoi cu o distracție de vineri: un grup de flashback-uri de modă care acoperă aproape un deceniu.

Acum nouă ani, ieri, ducele și ducesa au participat la nunta lui Mike și Zara Tindall.

Kate purta o haină de brocart inițial văzută la nunta din 2006 a Bowlelor Laura Parker și a lui Harry Lopes pentru Nuntele de la Edinburgh, Scoția.

Haina este de o zi Birger et Mikkelsen, o marcă daneză înființată de Malene Birger și Keld Mikkelsen în 1997. Haina a fost realizată dintr-o țesătură de brocart, împodobită cu un model subțire de aur Paisley; Avea mai multe panouri de țesături și a fost unică cu buzunare în afara centrului și cu buzunare. Ducesa a purtat anterior haina la alte două nunți, nupțialii din 2006 ai Bowles Laura Parker și Harry Lopes (fotografii aici) și nunta lui Mel Nicholson și Oli Baker (fotografii aici).

Kate a accesat cu o pălărie de Gina Foster, “Launceston Place” din colecția de primăvară / vara anului 2011.

Stilul sculptural a fost rapid numit “pălăria de cartofi” de către niște observatori regali. Kate a avut o parte în designul său, solicitând adăugarea unei a doua flori pe partea inferioară a cheiului. Oamenii au raportat: “A sunat ea și a cerut să intre, apoi a încercat câteva și am plecat de acolo … a vrut ceva într-o culoare pentru a se potrivi cu costumul ei … a avut costumul ei și geanta ei cu ea”.

Ducesa a accesat cu pompele de sanie și cu geanta Natalie, atât de LK Bennett.

De asemenea, purta cerceii Diamond Drop văzută mai întâi pe turul nord-american, când Kate le-a purtat cu rochia ei purpurie Issa pentru concertul de Ziua Canadei.

Nu ar fi potrivit să vorbim despre nuntă fără a împărtăși o fotografie a mirelui și mirelui.

Acum opt ani ieri, am văzut Kate Casual la Jocurile Olimpice.

Ducele și Ducesa s-au alăturat de o serie de membri ai familiei regale și Domnul Sebastian Coe, în timp ce priveau Zara Phillips concurează în concurența evenimentelor ecvestre.

Kate purta o echipă GB Polo a fost acoperită de smythe blazer, blugi slabi și pene de la Stuart Weitzman.

De asemenea, ea avea pe perlele ei (vezi Inset).

Și ochelari de soare aglomerate.

Ducesa era ocupată pe 30. A participat, de asemenea, la o recepție în acea seară.

Evenimentul a prezentat “Campania Mare”, un efort de a valorifica expunerea la nivel mondial din Marea Britanie a primit de la Jocurile Olimpice și Paralimpice. Au fost destul de puține celebrități, inclusiv Stella McCartney, supermodelul Lily Cole, designer Vivienne Westwood și Rock Star Roger Daltrey. Mai jos, ducesă cu doamna McCartney.

Aici vedeți Kate Chatting cu secretarul culturii Jeremy Hunt (R) în timp ce părăsi evenimentul.

Mulți vor recunoaște rochia; Am acoperit-o cu doar câteva săptămâni în urmă, fiind purtată în timpul turneului nord-american în acest post.

Este rochia Roksanda Ilinic “Peidot”. Acesta a prezentat o perete delicată și o țesătură drapată, cu tul alb la gât și mâneci.

O imagine mai bună a detaliilor de pe spate și de drapare.

Ducesa a accesat cu pompa Harper de LK Bennett și o geantă de mână cu margele.

Ducesa și-a purtat părul într-un upkdo.

Aceste fotografii, de asemenea, arată frumos Kate Kiki McDonough albastru topaz și cercei cu diamante.

Acum trei ani astăzi, ducele și ducesa au participat la ceremonii care comemorează centenarul bătăliei de la Passchendaele.

Ceremonia a fost la cimitirul Tyne Cot în Ypres, Belgia. Mai jos, ducele și ducesa salută prințul Țării Galilor.

În această fotografie, îl vedeți pe Regele Philippe din Belgia, Ducesa, Regina Mathilde din Belgia și prințul William, în timp ce urmăresc jeturile care zboară deasupra capului.

Ducesa purta o Catherine Walker Coatress pentru ceremonie, stilul “Melrose”.

Piesa este descrisă ca fiind făcută din lână venețiană roz, o țesătură ușoară de capăt. Este decorat la tivul și manșeta cu dantelă taupe cu mâna.

O altă vedere a ducesei.

Kate a adus înapoi o pălărie Jane Taylor pe care am văzut-o înainte de a fi împodobită cu o nouă înfrumusețare.

A purtat o broșă asupra finanțării din Regina, o bucată ordinea regală a notelor splendoare “… este ceva de membru obscur al colecției de broșă a reginei. Provenția sa este atât de necunoscută, iar aparențele sale sunt rare; Regina cea mai ales o purta în timpul unei declarații de stat în Coreea de Sud în 1999. ”

Ducesa avea, de asemenea, pe cercei de perle de colling și de diamante care aparțineau lui Diana, prințesa din Țara Galilor.

Acest angajament a fost prima dată când am observat că Kate purtând pompele de praline Gianvito Rossi într-un călcâi mai mic (208 $ în dimensiuni foarte limitate), înălțimea de 85 mm (aproximativ 3,3 “).

În seara anterioară, Ducele și Ducesa au participat la evenimente de centenare la Memorialul Poarta Menin la lipsa din Belgia.

Mai jos, ducesa și regina Mathilde.

Au fost la locul de muncă pentru ultima ceremonie de noapte. O altă privire la ducesă.

Mulți au recunoscut imediat haina Alexander McQueen, amintindu-l de la botezul lui Charlotte în 2015 (L), precum și de truperea culorii 2016 (c).

Pălăria lui Kate a fost, de asemenea, o repetare,Stilul Marisabell de la John Lock și Company.

Proiectat de Sylvia Fletcher, piesa a fost purtată mai întâi pentru truparea culorii 2015 (R).

Ducesa purtau tocmai “Rebecca” lui Emmy London și purta o ambreiaj Anne Grand Clément.

Purta broșă de perle și cerceii de Balenciaga, una dintre stilurile “Eugeniei” ale mărcii în alamă de silvertone, perle faux și cristale.

Acesta a fost un amestec interesant pentru a pune împreună, cuprinzând o serie de evenimente și stiluri!

60Save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *