Zece plimbare sau Die plus dimensiune de moda (și cumpărături) sfaturi

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Când vine vorba de cumpărături pentru corpul dvs. de mărime plus, știm că poate fi destul de provocator și, în funcție de locul în care locuiți, poate fi aproape imposibil. Acum zece ani au existat foarte puține designeri de dimensiuni plus și mai puțini care proiectează de fapt haine care te-au făcut să te simți încrezător, elegant și sexy. Având în vedere că atunci, au existat un număr de designeri de dimensiuni plus (cum ar fi Monif C, care au proiectat rochia de mai sus) și brandurile care au apărut.

Acest post poate consta din legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Deci, TBF a pus împreună zece feluri de modă de modă și cumpărături de dimensiuni minunate pentru a vă ajuta pe coeficientul dvs. de stil.

Zece sfaturi de moda de dimensiune

1. Obțineți un croitor

Serios, având un croitor poate fi schimbarea vieții. Este rar pentru femeile de dimensiuni plus pentru a obține cea mai bună potrivire cu hainele de pe rack. Acesta este atunci când un croitor vine la îndemână. Ați cumpărat vreodată o blazer în dimensiunea dvs. potrivită, dar nu va fi butonul, iar următoarea dimensiune este în întregime prea mare? Un croitor ar fi capabil să ia o parte din țesătură de la dimensiunea mai mare și să facă acest blazer să arate ca și cum ar fi fost conceput în mod special cu corpul tău în minte. Același lucru este valabil și pentru pantaloni și blugi.

2. Nu subestimați magazinele de dimensiuni non-plus

(Sursa: Ann Taylor. Ambele piese vin în dimensiune 18)

V-ați fi șocat de modul în care o mulțime de magazine care nu poartă plus dimensiuni au de fapt stiluri care vor funcționa pentru un corp de dimensiune plus. Ann Taylor și Loft transportă de fapt dimensiuni de până la 18 și dimensiuni 16 petite. GAP transportă stilul până la XXL și 20 la magazinul lor online. Reducerile sunt surprinzător de generoase. Loft și Ann Taylor au chiar pantaloni în mod special pentru tipurile de corpuri curbier. Chiar și Republica Banana are o dimensiune 16 și jurăm de la Jackson Fit, ceea ce este mult mai mult pentru fată curbată. Magazinele de modă rapide precum H & M oferă tăieturi de dimensiuni mari în vârfuri și rochii și poartă o dimensiune 16 în unele articole din magazinele din SUA.

3. Încercați lucrurile

Niciodată nu știți cum va arăta ceva dacă nu încercați. Este ușor să te uiți la ceva și să spui că nu va lucra pentru corpul tău. Cum poți ști sincer că dacă nu ai încercat?

4. Cunoașteți măsurătorile dvs.

Cumpărăturile online pot fi un pic de hassle, deoarece fiecare marcă taie diferit. Adesea, nu aveți suficienți pentru a obține două dimensiuni pentru a vedea care funcționează cel mai bine. Atunci când o diagramă de dimensionare vine la îndemână. Trebuie să achiziționați o bandă de măsurare și să măsurați talia, șoldurile, coapsele și pieptul, apoi potriviți măsurătorile dvs. împotriva diagramei de dimensionare a companiei. Acest lucru vă va ajuta să vă dați seama dacă aveți nevoie să mergeți la o dimensiune în sus sau în jos.

5. Cunoașteți diferența dintre dimensiunile junior și femeilor plus

(Jacheta Moto din piele Faux, 47,80 dolari la Forever21.com)

Brandurile de dimensiuni Trendier Plus, de obicei, dimensiuni pentru dimensiuni junior plus. Deci, nu te mai gândi că ești nebun atunci când ești în medie un 1x-14/16 și să te găsești într-un 3x-22/24. Dimensiunile junior sunt de obicei dimensionate cu numere ciudate și chiar. De exemplu, unele (nu toate) branduri de dimensiuni junior plus dimensiunea de la 13/14, 15/16 și mărcile de dimensiuni de dimensiune plus la 14/16, 18/20. Dimensiunile junior sunt tăiate pentru cine altcineva, adolescenți. În timp ce femeile de dimensiuni Plus care se încadrează în categoria PLUS PLUS pot potrivi dimensiunile junior, este întotdeauna cel mai bine să verificați graficele de dimensionare pentru a vă asigura că obțineți potrivirea ideală.

7. Păstrați un tub de chub frecare la îndemână

Pentru a fi sincer, nu trebuie să fii plus de dimensiuni pentru a experimenta chaffing de la coapsele interioare care frecau împreună aka chub frecare. Este cea mai mare parte experimentată în anotimpurile de primăvară și de vară când purtăm fustele noastre drăguțe și rochii cu picioare goale. Pentru a combate Chub RUB am constatat că cremele de ciocan ca gelul de pulbere de la Monistat de relief Ajutor pentru a elimina ciocanul. Dacă puteți, stocați-o pe ea. Trebuie să fie în fiecare kit de supraviețuire de modă de tip de dimensiune plus.

8. Utilizați reviste pentru inspirație

Nu știu ce să faci cu acele stive de ședere de la Vogue pe masă de cafea? Iată o idee. Tăiați fotografiile cu costume care au atins interesul dvs. și fac un colaj despre ele cunoscute în industria modei ca o consiliu de inspirație. În acele zile când simțiți că nu aveți nimic de purtat, se referă la acel colaj. Considerăm că revista Lucky are întotdeauna o serie de costume pentru a atrage inspirația.

9. Uitați regulile

Când vine vorba de modă și cumpărături pentru corpul dvs. de dimensiune plus, trebuie să uitați regulile vechi de modă învechite. Da, femeile de dimensiuni plus pot purta dungi orizontale. Da, femeile de dimensiuni plus pot purta culori luminoase dincolo de o eșarfă. Da, femeile de dimensiuni plus pot purta pantaloni scurți. Este vorba despre găsirea tăierii și stilului ideal pentru corpul vostru.

10. Nu așteptați să pierdeți greutatea pentru a arăta grozav

La sfârșitul zilei, de la distanțăer sunt încântați de corpul tău sau de a încerca să piardă în greutate, îți datorezi să te uiți și să fii cel mai bun, indiferent de dimensiunea ta. A avea un stil teribil nu are nimic de-a face cu dimensiunea ta. Este vorba despre cunoașterea corpului și știind ce funcționează pentru asta. Nu trebuie să așteptați să pierdeți acele 10 de lire sterline pentru a purta o rochie sexy.

Aveți nevoie de puțin mai multă inspirație? apoi verificați acest lucru

#everyboresflawless de la Gabifresh pe Vimeo.

Doriți multe sfaturi de modă mai mult plus? Check out Ghidul de cumpărături de dimensiune TBF

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *