Cum să porți rochii de vară pentru aspectul de seară

Passiontade

Vara s -a terminat aproape și încă ne ținem la curent cu vibrațiile în creștere a temperaturii și listările de garderobe de vară pentru fetele fierbinți. Viteza cu care ne schimbăm primăvara pentru garderoba de vară este impresionantă. Vom vorbi acum despre rochii de vară pentru evenimentele noastre de seară.

Cum să purtați rochii de vară pentru aspectul de seară

Aerul se aruncă cu intimitate pe măsură ce toți ieșim din hibernare profundă, iar hainele noastre trebuie să reflecte asta. Zilele mai calde permit mult mai multe seri romantice. O plimbare de -a lungul râului, un cocktail la barul pe acoperiș, o vacanță de weekend la casa de plajă sau oricare dintre aceste date solicită o ținută cu totul nouă și suntem aici pentru a vă aduce cele mai bune alegeri.

Luați în considerare stilul vestimentar

Scrubsandrupls

Există atât de multe stiluri de rochii de vară din care să alegeți: A-Line, Fit și Flare, stiluri fără mâneci, rochii de cămașă și multe altele. De la rochii maxi cu curgeri lungi până la rochii de vară de bază cu curea de spaghete, răsfoind sau încercând pe o serie de rochii diferite vă vor ajuta să găsiți un favorit pe care îl puteți purta din nou și din nou. Imprimeurile netede sau culorile solide sunt suficient de versatile pentru a purta aproape orice ocazie. După ce aveți câteva favorite în dulapul dvs., puteți utiliza metode de stil pentru a crea aspect uimitor.

Alegeți cea mai bună țesătură

Mervesadol

Chiar dacă se schimbă tendințele, mătase bogată sau bumbac va arăta întotdeauna excelent și se vor simți cel mai bine împotriva pielii tale. Când faceți cumpărături pentru ceva nou, asigurați -vă că luați în considerare ocazia când alegeți o țesătură. De asemenea, lenjeria poate arăta încă sofisticată și înaltă, în special pentru evenimentele de seară.

Alegeți cea mai bună culoare

Louiselhp

Vara este sezonul pentru experimentare, așa că nu vă îngroziți să adăugați o notă de verde la culoarea populară de pe pista de primăvară/vară 2022. În mod alternativ, culorile calde, cum ar fi modelele bej sau florale, sunt grozave pentru toate tipurile de piele și s -ar potrivi cu codul vestimentar pentru ocazii ușoare.

Îmbracă -te cu exterior

StyleBySajal

Straturile pure sunt o modalitate grozavă de a adăuga o notă de clasă oricărei rochii de vară. Treceți la un cardigan al femeilor ușoare sau la un aspect elegant la o petrecere de birou de seară sau la o sacou din denim drăguță este o modalitate grozavă de a schimba aspectul unei rochii de vară. Încercați un jachete din denim decupat, un blazer sau o geacă ușoară inspirată de bicicliști pentru un aspect elegant.

Vezi si

Magazin și stil, îngrijirea pielii
9 cele mai bune parfumuri parfumate de trandafiri te vor face să miroși estetic

Alegeți pantofii ideale

Yuliavelikanova

Chiar și cele mai casual rochii sunt preferate elegante atunci când sunt purtate cu tocuri înalte sofisticate și rochii de vară la modă. Pantofii plate pot lua acel toc sofisticat pe o crestătură sau două și îl pot configura pentru o noapte de vară.

Fii creativ cu accesorii

Anneorion

Bijuteriile sunt un accesoriu delicat, dar vă poate duce cu adevărat rochia de vară la un nivel cu totul nou. Purtați o geantă minusculă pentru a -i da o senzație mult mai plină de farmec și adăugați -o ca niște cercei de știft și o brățară de brățară de bază pentru a adăuga un pic de stimulare care îl face puțin mai elegant.

Cumpărați alegerea noastră preferată de rochii de vară

< 20,00 USD 23,00 USD 27,00 USD 42,00 USD 23,00 USD 18,00 USD 21,00 USD 47,00 USD >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *