Coral Culottes

Fotografie de Melanie Riccardi

Culottes: Premoniție (similar aici) | Crop Top: American Apparel (vechi, dar similar aici și aici) | Blazer: Teorie | Mules: Trainer | Ochelari de soare: Stella McCartney

< >

Bine, atât de deplină dezvăluire pe aceasta: când m -am îmbrăcat dimineața, încât aceste fotografii au fost făcute, am fost sub impresia că cele de mai sus au înfățișat coral culottes și cult top a întâlnit, de fapt, fără expunerea la stomac. Amuzant cât de înșelătoare poate fi ținuta atunci când stai nemișcat în fața unei oglinzi în timpul orelor de dimineață. Vina pe oboseala și lipsa de cofeină (sună familiar?), Dar după ce aceste fotografii au fost prinse și am fost la câteva minute în ziua mea de lucru – ceea ce a necesitat o mișcare reală – mi -am dat seama că top -ul menționat și Culotte nu au făcut -o, în De fapt, ascundeți pe deplin tot ceea ce ar trebui să facă un top și un culotte în timpul zilei de muncă. În loc să carc aceste fotografii, m -am gândit să le împărtășesc în continuare, deoarece (a) îmi place în continuare ținuta și (b) aceasta este probabil o situație cu care numeroși dintre voi se pot raporta – aducând la birou un pic diferit decât ar fi putut fi planificat inițial. Le Sigh.

Evident, lecția de aici este că blaturile de cultură ar trebui să fie tratate cu cea mai mare îngrijire atunci când unul este îndreptat către un cadru profesional și nu se conta niciodată pe somnul tău și pe sine lipsit de cofeină atunci când îți asumi riscuri de modă de dimineață. Din fericire, după ce mi-am dat seama că midriff-ul meu a fost expus atunci când nu este complet staționar în fața unei oglinzi, am reușit să trec într-un alt top mult mai prietenos, înainte de a fi făcut orice pagubă majoră a credibilității mele profesionale.

Cu toate acestea, la scurt timp după aceea, mi -am blocat sandale într -o scară rulantă, determinând să sune o alarmă în holul unei clădiri de birouri mari, în timp ce mai mulți potențiali parteneri ai companiei se uitau. Nu pot spune, cu încredere, că credibilitatea mea a ieșit din acest scenariu în mod similar. Doar că nu a fost ziua mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *