Miercuri Beauty (ISH): Cum te descurci cu mușcăturile de insecte?

Suntem participanți la Programul Amazon Services LLC Associates, un program de publicitate afiliat creat pentru a furniza un indică pentru noi să câștigăm taxe prin conectarea la Amazon.com și site -uri afiliate.
Cum te descurci cu mușcăturile de insecte – atât oprirea lor, cât și păstrarea de a te zgâria? Dacă aveți evenimente mari (pentru muncă sau joc, cum ar fi un interviu sau o nuntă), le acoperiți?
De curând m -am mușcat (alllllllllll peste picioarele mele), așa că aceasta a fost o chestiune de interes. (Și cred că toate căutările mele care au comparat diferite mușcături de erori au dus la obținerea tuturor reclamelor vizate !!) (Cred că a fost țânțari, cu o posibilitate exterioară de o erupție cu otravă.)
Nu am vorbit despre acest lucru într -un timp incredibil de lung (când un cititor s -a întrebat cum să arate profesionist și să -și acopere picioarele mușcate de erori) – așa că să discutăm. (Oarecum amuzant, comentează cititorul în 2009, toate lucrurile spuse de genul „Nu pot să cred că spun asta, dar port un costum de pantaloni în loc de un costum de fustă.”)
În imaginea de mai sus: 1) Dynatrap 2) Lumini de eroare 3) Ventilator mic 4) Thermacell 5) Benzi de respingere 6) Produse Sawyer Repellant Insect 7) Autocolante respingătoare 8) Cortizone Cream 9) The Bug Bite Thing 10) Stingeze 11) Westmore Acoperire Body Perferator Perfensor Perfensor Perfensor (De asemenea, acest Sally Hansen!)
Cum se oprește mușcăturile de insecte
Prevenirea mușcăturilor de insecte acasă

Am obținut acest dispozitiv de respingere a țânțarilor Thermacell foarte recomandat-este destul de mic și are o recenzii pozitive. Cu toate acestea, trebuie să fie taxat și, într -un fel, parcă întotdeauna să uităm să -l aducem afară cu noi când mergem (sau când ne amintim, nu este taxat). De asemenea, avem un Dynatrap care funcționează în lunile de vară, ceea ce pare să facă o treabă destul de bună de a opri mosquitos (nu -mi amintesc modelul nostru exact). Alte două lucruri pe care le -am încercat: aceste becuri cu bug -uri LED, care cred că funcționează bine pentru că am uitat că le folosim și (dacă este doar mosquitos), fanii mici pot ține și țânțarii pentru că ei sunt Este destul de slab atunci când se referă la zbor (acesta este cel vizualizat în partea de sus).

Cum să opriți mușcăturile de insecte din mers

De -a lungul anilor am primit diverse trupe de brățări și autocolante, mai ales când copiii erau mici – nu sunt un mare fan al modului în care miros, dar cred că data viitoare când voi ieși să mănânc într -o zi ploioasă, voi Încercați să buclați una în jurul gleznei mele. (Sunt singurul care este mâncat în viață în timp ce mănâncă afară la restaurante?) Nu -mi amintesc exact ce marcă am cumpărat, dar acesta pare unul bun de încercat. Îmi amintesc că nu mi -au plăcut autocolantele când copiii erau mici, dar aș putea încerca acest brand cu ulei de citronella. (Ohhhh – Îmi place că arată că este blocat pe o parte din plastic a unui cărucior, asta ar fi fost o opțiune mai bună când copiii mei erau mici.)
Când ne -am amintit să ne pulverizăm pe noi înșine, ne -a plăcut acest spray – nu mirosea prea îngrozitor și părea să țină bug -urile departe.

Cum să te descurci cu mâncărimea de mușcături de insecte

Aceasta a fost partea care m -a omorât – am haaat mâncărimea. Am încercat să pun cremă de cortizone pe petele individuale și să port pantaloni când vremea a permis (era cald!). Este de ajutor limitat, dar altceva pe care îl puteți face este să zgâriați o parte care nu este mușcată a corpului dvs., precum brațul dvs.-cred că veți obține senzația mulțumită de a zgâria ceva fără pericolul de a se deschide mult mai multă piele.
În urma recentei mele mușcături de bug Palooza, totuși, am trimis mesaje câteva dintre prietenele cu care am luat masa, iar una dintre ele înjură de Singeze – a ajuns prea târziu pentru a -l încerca în timpul înălțimii mele, Dar este în arsenalul meu pentru data viitoare. Ditto pentru acest produs ciudat de aspirație, chestia cu mușcătura de erori, care mă atrage pentru că nu constă în substanțe chimice; În schimb, elimină veninul de insecte, saliva și alți iritanți. (Acela m -a găsit pe rețelele de socializare!)
Cum se ascunde mușcăturile de insecte

Evident, accentul dvs. trebuie să fie pe vindecarea pielii – în plus, nimeni nu vrea să -și trântească picioarele cu Concealer. Dar dacă aveți un eveniment mare care vine ca o nuntă sau un interviu, am auzit lucruri bune despre acest ascunzător de corp impermeabil, dar nu l -am încercat încă singur. S -ar putea să doriți, de asemenea, să încercați această loțiune de corp Shine de vară. (Oh, și am uitat că Sally Hansen face și un produs de machiaj pentru picioare, iar această fundație a corpului Dermablend are și SPF 25.)
Cititori, care sunt cele mai bune produse și idei pentru a face față mușcăturilor de erori, fie că le oprește, ușurarea mâncărimii unei mușcături de erori sau acoperirea mușcăturilor de insecte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *