4 piese care iau biroul dvs. aspect de la Blah la Ta-dah!

Acțiune

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Plăcuțele de umăr nu erau niciodată lucrurile mele, dragă. Mulțumesc lui Dumnezeu că am lucrat într-un birou casual. Deci, puteți paria că știu argumentele pro și contra …. er, corectarea, există într-adevăr doar un con la un birou casual: Cum mă motivați să vin la muncă îmbrăcată deloc?

Acest post poate include legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Cum să te îmbraci într-un mediu de rochie

De ce nu purtați o versiune ușor tweakată a PJ-urilor mele? Da, asta e corect. Pentru că sunt un adult, pentru că iau metroul pentru a lucra (evident că nu vreau ca jamii mele să atingă trenul gros) și pentru că atunci când arăt mai bine … lucrez mai bine. Deci, întrebarea este, cum vă îmbrăcați îmbrăcămintea de birou casual atunci când biroul este umplut cu peeps balansând transpirații glorificate?

1. JEGGINGS

Aștepta! Nu mă lăsa să mă pierd încă, sunt serios! Jeggings pot fi elegante, confortabile și nu fundul unei glume (um … Punul destinat?). Sunt ca podul care ne conectează de la Jammies la blugi. Ei sunt păcăliți pe toată lumea să creadă că sunteți îmbrăcați în timp ce vă păcăli simultan trupul în gândirea că este încă în pantaloni de jammy! Esențial aici:

Jeggings ar trebui să fie întins, niciodată Baggy
Optați pentru cei cu buzunare din spate (chiar dacă sunt Faux), cu excepția cazului în care este, dacă doriți ca fesele dvs. în lumina reflectoarelor toată ziua
Culorile și amprentele luminoase sunt în (citiți: Nu optați pentru blugi complet falsi)
În cele din urmă, există o linie frumoasă între jegg-urile reale și jamii care arată ca niște jeggings – nu optează pentru acesta din urmă

Chiar acum, Gap a fost acoperită în departamentul de jegging. Fiecare culoare și fiecare imprimare – și toate jegging-urile reale care sunt demn de birou.

2. Loafers și mocasine.

Cine a inventat vreodată că ar trebui să câștige un premiu Nobel Pace. Eu implică faptul că nu este un oximoron în sine? Nu este mai mult decât un sinonim pentru cartofi pentru canapea? Oricum, loafers sunt răspunsul ideal la:

Nu provoacă bunioni
Păstrați-vă picioarele că sunt încă în papuci
Privind drăguț și mers pe jos în același timp

Dacă lucrați într-un birou de cauzalitate, nu vă ruineți picioarele cu pompe, salvați-le pentru o oră plăcută. În același timp, nu purta uggs ta. și acum repetă după mine: nu voi purta flip-flops la birou. Într-adevăr. Mocasini sunt cel mai bun pariu.

3. frilly Coliere.

Pietre, paiete si fleacurile, oh! Ostentative, coliere plin de farmec sunt cel mai simplu mod de a converti dvs. de top-casual, confortabil de la bla la ta-Dah! vedea doar paiete împodobesc rama va face, de asemenea, să te simți că ai pus mult mai mult efort în aspectul decât cele două secunde le-a luat pentru a pune colierul pe. și pentru că nu sunteți suflare bennies pe worksuits, vă puteți permite să carne de vită la bugetul colier.

4. Blazers.

Blazers sunt costum de lucru pentru ziua modernă, dacă mă întrebi pe mine. Ei vin în fiecare culoare, tăiate și modelul permițându-le să flata orice formă. și cât de mult mai bine se poate obține? arunca unul peste un casual tricou și instantaneu uite-a pus împreună. Geniu. pereche cu blugi (sau Jeggings desigur!), mocasini și un colier de distracție și boom-ul-bam: te arata ca ai implica firma, dar sunt suficient de confortabil pentru a lua o catnap.

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *