Vintage, totuși încă săraci

, cu excepția cazului în care estetica dvs. estetică cere să arăți ca o vinetă mare, oarecum decolorată, precum și în mod inexplicabil cadou, nu cred că această rochie 1932 Augusta Bernard trăiește mai degrabă la fel de mult ca și de bază de eleganță pe care o persoană se așteaptă dintr-o rochie de seară de anii 1930. Este minunat să rețineți că “Vintage” nu este imediat egal “frumos”.

Faceți clic pe imagine pentru a accesa site-ul Francesca Galloway, care are unele cu adevărat destul de gouri de vânzare. (Apare ca o galerie sau o casă de licitație, nu destul de sigură, care, cu sediul în strada Jermyn.)

În ultimul timp, m-am uitat în zadar pentru o rochie pe care o înțeleg există – o rochie de prezentare a instanței realizată de Soeurs Callot, cu broderie cu panglică extravagantă. precum și pannierele. Înțeleg că este în colecția Met, cu toate acestea nu pot descoperi o imagine sau o legătură online. (Este o rochie pe care o cred adesea atunci cand simt un pic scăzut, precum și vreau să-i amintesc că lucrurile nu pot fi cu adevărat atât de sărace dacă rochia asta există în lume. Desigur, acum că nu pot descoperi Aceasta, poate lucrurile cu adevărat atât de rău!) Dacă cineva înțelege despre ce vorbesc, vă rugăm să lăsați un comentariu …

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Unde să trageți linia 16, 2009Wit 63 comentarii
O LinkTastic Friday to End Toate LinkTastic FereasySmay 16, 2008
Aceasta -> 14 noiembrie 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *