Ilustrații Tad Carpenter

Spun să luăm o scurtă pauză de la tricourile frumoase pe care le vedem tot timpul, precum și să ne concentrăm pe un ilustrator care mi -a fost în minte de mult timp. Astăzi este ziua în care voi face spațiu pentru el pe blog pentru a vă arăta exact cât de excelent este.
Pe lângă faptul că este un ilustrator, precum și designer, Tad Carpenter este, de asemenea, un instructor care discută numeroasele sale afișe, precum și cărțile pentru copii. El locuiește în Kansas, precum și în diverse reviste despre ilustrații, precum și design.in 2006 a pus la dispoziție un studio de imprimare a ecranului cu Dan Padavic – Vahalla Studios. Au succes suficient pentru a fi ajutat MySpace, Polo, John Mayer sau Neil Young, printre altele. Aceasta este din pagina lui despre el, cu toate acestea, am încântat să -i citesc blogul de când mi -a oferit acel sentiment casnic că obții de la oameni care fac ceva din pasiune. Puteți spune că îi place ceea ce face, doar aruncând o privire la câteva dintre imprimeurile sale.
Stilul este unul extrem de plin de viață, cu detalii profunde, precum și detalii neașteptate. Nimic nu este doar pentru decor, fiecare linie are un sens.
Iată afișul pe care l -a făcut pentru Radiohead:
Ilustrații de afiș Radiohead Speaking de afișe, de asemenea, a făcut o mare parte din ele pentru Conan O’Brien, pentru când a fost în călătoria sa de vară anul trecut. Posterele au prezentat gazda show -ului, pe lângă oaspeții muzicali Kesha sau Bitbull.
Aici sunt prezentate și într -o schiță:
Conan O’Brien Sketchconan O’Brien Postershe și -a lăsat tipăritul pe stilul unui restaurant burger da! Burger. Nu te -ai aștepta la asta de la un astfel de restaurant, dar pare uimitor!
Restaurantul Burger Pinsyeah! Meniu burger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *