Stiluri de coadă: cinci stiluri minunate

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Sunt un fan major al stilurilor de ponei: ele sunt ușor de purtat și necesită puțin timp de pregătire. Cu toate acestea, purtarea aceluiași coadă veche poate fi, bine, plictisitoare. Deci, aici este o privire la cinci modalități modernizate de a purta o coadă de soare care va păstra lucrurile interesante în această vară.

Acest post poate consta din legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Favul meu cinci stiluri de ponei

1. Înfășurați în jur

Sursa: stil.com.

Amintiți-vă de acest favorit vechi? Tot ce aveți nevoie este câțiva pini de bobby și un elastic de păr. Iată cum îl creați:

Împărțiți-vă părul înapoi la o coadă de înălțime medie, folosind un pic de hairpray sau gel ușor pentru a vă reduce flyaway-urile.
Apoi apucați o mică parte a coastei de ponei din partea de jos.
Înfășurați acea secțiune în jurul bazei de mai multe ori, fixându-vă când mergeți.
Veți avea nevoie doar de trei sau patru știfturi Bobby pentru o firmă. Pin un cuplu parțial prin înfășurarea dvs. și apoi două mult mai mult pentru a ține jos capetele.
Este posibil să aveți nevoie să vătămați secțiunea înfășurată pentru a acoperi pinii.

2. Adăugați o bandă de cap

Sursa: stil.com.

Adăugarea unei panglici sau a unei benzi de cap în jurul capului este cea mai simplă modalitate de a îmbrăca o coadă de cal. Lucrul teribil despre această tehnică de styling este că vă puteți trage părul înapoi într-o coadă mare, medie sau mică și încă mai aveți loc pentru o bandă de cap destul de mare. Dacă utilizați o panglică, asigurați-vă că ați sigur-o cu câteva pini de bobby, astfel încât să dețină pe tot parcursul zilei. Pentru un interes suplimentar, parțial părul pe lateral.

3. Puneți-l pe

Sursa: stil.com.

Cine a spus că poneiile nu pot fi pline de farmec? Pentru acest aspect, puneți-vă coaja la fel de mare ca în cazul în care puteți, pe cap, dar nu o trageți până la capăt. În acest moment, trebuie să aveți păr care arată ca o buclă în partea de sus a capului tău. Luați o bucată de buclă și fixați-o în jos și repetați-o în nici o ordine particulară. Acest lucru vă ajută să creați un bun capricios murdar pe care îl puteți purta pentru a lucra sau cu prietenii.

4. Adăugați panglică

Sursa: stil.com.

Partea părului tău oriunde, apuca o bucată și împletit. Trageți totul înapoi într-o coadă de cal. Adăugarea panglicii adaugă o atingere de sofisticare. Puteți folosi o panglică franceză sau o panglică de bază pentru această tehnică. Nici măcar nu aveți nevoie de un elastic de păr mic pentru a lega panglica la sfârșit. Pur și simplu puneți-l cu restul părului când îl trageți înapoi pentru a vă face coada de coadă.

5. Panouri de frânghie

Sursa: Tumblr.com.

O panglică de frânghie este diferită de cele mai multe panouri, pentru că trebuie doar să vă separați părul în două secțiuni în loc de trei. Pentru a atinge acest aspect:

Trageți părul într-o coadă mare, adăugând hairpray sau gel, după cum este necesar pentru a obține un aspect neted.
Apoi, separați-vă părul în două secțiuni.
Răsuciți ambele secțiuni în sensul acelor de ceasornic separat până când sunteți la jumătatea drumului.
Apoi, răsuciți cele două secțiuni unul cu celălalt în sens invers acelor de ceasornic până când ajungeți la fundul părului. Se pare complicat, dar tot ceea ce faceți este să vă răsuciți părul în direcții opuse unul de celălalt pentru a realiza acest aspect.

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *