10 Bloguri de farmec pentru a citi în 2019

Share

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Îți place absolut le-am citit alte bloguri, mai ales bloguri de farmec, pentru a obține idei minunate pe machiaj sau pentru a citi noi recenzii de produse. De asemenea, ne place să obținem informații farmec dacă este medical în natură, un sfat fabulos sau doar un tutorial ușor.

Acest post poate include legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Din păcate, scena blogului de farmec se schimbă continuu. Găsiți o listă de bloguri de farmec care sunt mult mai mult de șase luni și veți vedea ceea ce implicăm – bloggerii noștri Fav scăpând în mod regulat scena, iar noii concurenți se cultivă.

Am scris prima dată această postă înapoi în 2012, dar acum este actualizată pentru 2019! În acest an, verificați aceste 10 bloguri de farmec fabuloase. Și dacă aveți nevoie de multă inspirație de machiaj, consultați primele noastre ponturi pentru vloggers de farmec YouTube!

15 minute de frumusete

Christine, un medic critică critică, este creierul în spatele frumuseții de 15 minute. Focusul lui Christine este solid pe frumusețe. Pe site-ul ei, puteți naviga pe sfaturi despre îngrijirea unghiilor, îngrijirea pielii, machiajul, părul și parfumul – dar nu veți găsi secțiuni dedicate călătoriei și decorului de acasă așa cum faceți cu alți bloggeri de farmec. De asemenea, ea dedică o mulțime de timp pentru machiajul sigur și îngrijirea pielii.

O fată a unei fete

Ia scoopul interior pe cutii de farmec, noi linii de îngrijire a pielii și multe altele la o fete de spa. Blogul a dat naștere, de asemenea, propria linie de produse care include loțiune de corp, spălare corporală, parfum cu role și scrub de corp.

Machiaj și blog de farmec

Blogger Karen de machiaj și blogul de farmec analizează cele mai recente produse de la branduri, cum ar fi NARS, decădere urbană și beneficii. Acoperirea ei a Paletei NOURI NOURI EXPOZATE Noi ne-a prezentat cartea de rapoarte de credit mai repede decât ați putea spune “umbra ochilor”.

Temptalia.

Temptalia pune o nouă rotire pe revizuirea produsului farmec cu clasele. Așa este, puteți naviga rapid cele mai recente recenzii și gradul general pe care fiecare produs primit de la recenzierul său Temptalia. De asemenea, matricea de fundație a site-ului este un instrument mustului pentru găsirea celei mai bune nuanțe de fundație pentru tonul pielii – ceea ce înseamnă, da, puteți cumpăra machiaj online!

Viața cu mine

Găsiți modul de videoclipuri, recenzii de produs și inspirație de machiaj cu Marianna Hewitt de viață cu mine. Hewitt își dă și produsele preferate de modă și farmecul, astfel încât să le puteți cumpăra cu doar câteva clicuri de pe site-ul ei.

Cartea de aspect farmec

Charm Look Recenzii de carte la mijlocul produselor cosmetice, parfumuri, mirosuri de acasă, îngrijire a pielii și a corpului de corp. În timp ce nu există prea multe bloguri de farmec pure rămase în lume, aceasta vine destul de aproape. Răsfoiți Farm Boundup după bondapul de farmec la cartea de aspect farmec și nu veți mai ieși din cosmetice pentru a vă pune pe lista de dorințe.

Rouge 18.

Amy Katz este creierul din spatele Rouge 18 – un scriitor de lungă durată în spațiul de farmec, Katz a scris conținut pentru teenvogue.com, blogul lui MTV Buzzworthy, Elle.com, strălucire zilnică, rafinărie29, Vogue și Cosmo.

Îl iubim pe motivele ei recurente luni, scot din duminică tristețe și previzualizare săptămânală de previzualizare, dar ea vă va spune, de asemenea, cum să citiți etichetele de îngrijire a pielii și să interviu de interviu pentru sfaturi despre viața cea mai bună și cea mai frumoasă viață.

Barefoot blonda.

Amber Fillerup Clark este un blogger de stil de viață care se dabblează în modă, frumusețe, păr și călătorie. Categoria de farmec din Barefoot Blonde, totuși, este un vis al fetei de farmec bugetar. Ea examinează produsele accesibile (cum ar fi L’Oreal) și oferă sfaturi de farmec de toate scopurile (cum ar fi ceea ce trebuie luat în considerare înainte de a obține breton).

Salut octombrie

Blogger Suzie a început ca un fel de douber înapoi în 2011, împărtășind înțelepciunea despre machiaj și cumpărături. Astăzi, hi octombrie acoperă frumusețea, moda, călătorii și decor de acasă. Conținutul de farmec al lui Suzie se întinde spre brandurile de capăt superior, cum ar fi Chanel și Georgio Armani, dar hei, putem visa, nu-i așa?

Dor de oricine sunteți

Eileen de Miss Oricine vă aflați o listă de parfumuri, produse de păr și produse de farmec. Are o voce entuziastă, dar jos-to-pământ, care vă va fi rapid încântată de orice produs pe care îl recomandă.

Am pierdut blogul de farmec preferat? Spuneți-ne în comentarii!

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *