Rochia de ghid o zi pentru a descoperi să coasă: o parte

din Pincushion Dottyral pe Etsy

I a lua o mare de e-mail-mi cere exact cum să descopere de a coase, precum și cu atât de multe alte lucruri in viata, raspunsul este „Depinde.“

În primul rând, trebuie să înțelegeți exact cum înveți. Ești cineva care îi place „-maimuta face de maimuță-a se vedea,“ abordare? atunci cel mai probabil doriți să descoperiți orașul de la o persoană, în loc de o carte. Vrei să descopere într-un grup imens în cazul în care vă puteți ascunde în spate, sau nu cerința unu-la-unu atentia? Ai face mult mai bine cu un tip cu amabilitate-bunica care nu a satisfăcut un fermoar ea nu putea repara, sau vrei un tânăr lucru șold folosind un destructurat tricou? Dacă aveți de gând să descoperiți de la un membru al gospodăriei sau un prieten, se va face conexiunea prin prima butoniera? (Fii sincer cu tine însuți. Dacă o cină de uz casnic cu mătușa Biddy te-a scrâșnind dintii precum și doresc pentru moarte, ea nu este persoana pentru a vă instrui exact cum să coase.)

Dacă degetele mancarime la crezut de a nu putea să sară doar în tine la fel de bine ca lucrurile încercați, probabil că ar trebui să descopere dintr-o carte. Am într-adevăr ca Reader’sDigest ghid total de cusut, deoarece are fotografii fantastice, precum și este extrem de prozaic; alte persoane promit de cantaretul fundamente împletit carte sau voga coaserea de carte, printre alte titluri. Vă sugerez că, dacă te duci ruta de carte, achiziționați cel puțin două cărți (sau la fel de numeroase ca tine poate plăti pentru bani precum și pentru zona), pentru a se asigura că puteți obține oa doua opinie dacă ceva nu funcționează pentru tine . (Amintiți-vă, împletit este ca perl: E mult mai mult decât o metodă de Do It.)

Apoi, există preocuparea Ce vrei să SEW mai întâi? Din nou, exact cum faci munca? va face mult mai bine cu dificultatea de a contesta primul loc de muncă (pentru că într-adevăr, într-adevăr doriți rezultatul)? Sau vei fi mulțumit face o geantă fundamentală sau placemat pe care nu ar dori sau de a folosi în alt mod, doar pentru a descoperi metode lent? nu va fi inspirat daca nu esti coaserea tesatura superba, sau te va rupe în interiorul dacă distrugi ceva special?

Și încă un lucru: exact cum vă oferă cu o agravare precum și eșec? deoarece descoperirea coaserea, cel puțin la început, se va adăuga doze atât în ​​varf viața ta, îmi pare rău să spun. Dacă agravarea te face nebun-furios, cu accese de aruncare lucruri și / sau tipa, încercați să coase când familia ta / colega de camera / peruși animale de companie sunt în altă parte. Ia oferte mari de respirații adânci. O respirație profundă pentru fiecare cusatura smulsă este un raport destul de mare.

În cazul în care „lipsa“ la ceva te face sa vrei sa dormi timp de o săptămână (și fie opri consumul în întregime sau ramura principală Ben & Jerry): Redefine „eșec“. Nu te-ai opri de lucru pentru a face o fusta, ai reușit să descopere exact cum sa nu faca o fusta! Du-te în fiecare proiect, cel puțin pentru foarte puține proiecte în primul rând, cu scopul de a învăța, precum și nu cu scopul de a face ceva couture la nivel. defini succesul cu generozitate. Dacă ați primit dispozitivul filetat dreapta, nu a coase cu degetul, precum și cele două bucăți de material adera la mult mai mult sau mai puțin uniform? Ai castigat. Fa un tur de succes.

Mai multe sfaturi: izola variabilele. Nu încercați orice, la o dată! Cu alte cuvinte, nu încercați să modificabile dimensiunea sau stilul unui model, precum și a face o nouă metodă pe care nu ați încercat înainte, precum și să utilizeze un material provocator: dacă ceva nu merge bine veți descoperi că este dificil să dau seama exact ceea ce de vina (cu excepția petelor solare: am descoperi practic de vina pentru tot sunspots).

Eu încă mai cred că perfectă primul loc de muncă este o fusta; vă oferă doar o parte a corpului în formă (talie), vă încurajează să sari în cele mai bune pentru a fermoarelor (Fermoare: nu atât de greu Ia niște respirații adânci, du-te încet, precum și Ungeti, vei fi bine. ), și, într-adevăr, o fusta complet este, de asemenea, iertându de minore „greșeli“. betelie inegale? Nu băga în cămașa ta! tiv dvs. este instabil? mers pe jos rapid, ei nu vor observa.

În cele din urmă, aici sunt câteva lucruri pe care le doresc mi-am înțeles când am descoperit prima să coasă … precum și pe care doresc să respectat 100% acum!

Tăierea este de cinci ori mai esențial ca construcție. Sincer. Când ați tăiat modelul, traseul este ales. Este mult mai greu de recuperat dintr-o eroare de tăiere decât o eroare de coasere. Dacă luați timpul pe tăierea, niciodată nu va regreta. Nu tăiați tipare atunci cand esti obosit, furios, sau distras (sau, este nevoie să spunem, beat); nu vei purta rochia. precum și toate aceste marcaje pe modelele? marcați-le pe toate. Tu nu va fi capabil să „figură mai târziu“ – crede-mă, eu știu.

Ai tot ce în locația înainte de a începe coaserea. precum și de orice, vreau să spun, vânt una mult mai mult decât bobina credeți că veți avea nevoie, în cazul în care înțeleg scarificator dvs. cusătură, banda de măsurare, ace, picior cu fermoar pentru aparat, etc, sunt. În cazul în care nevoile de locuri de muncă cusătură butoane O legare saur un fermoar sau interfață: aveți înainte de a începe. Magazinul de materiale este o locație tristă, nefericită la zece p.m. (dacă este chiar deschisă). La fel ca și atunci când obțineți Casa cu orice a fost nevoie, stați în jos cu o carte va arăta foarte invitată. (Bineînțeles, fiind de natură nerăbdător, precum și fără a avea ceea ce cerința de care aveți nevoie de decizii “interesante” … nu că aș ști. Ha.)

Puneți lucrurile în cea mai bună locație când ați terminat. Această metodă nu va trebui să cheltuiți o oră de curățare de la ultimul loc de muncă înainte de a putea începe următorul proiect. Buzzkill general, adică.

Eliminați “înălțimea” din viața ta cusăturii. Un loc de muncă a coborât în ​​acel abis din care nu va apărea niciodată? Scrie. Aceasta. Off. Nu lăsați-o să stea în jurul spațiului dvs. de cusătură ca niște fantomă Dickensiană. Furnizați-l, tăiați-l în pătrate de cilindru, împingeți-l pentru hârtie, țineți un schimb de obiecte neterminate cu toți prietenii tăi de cusătură, Heck, aruncați-o sau aruncați-o dacă nu vă pasă ce terminați Cu aceasta, cu toate acestea, atunci când ajungeți până la punctul în care credeți că vă face să vă simțiți vinovați, precum și auto-flagelarea, nu este un “proiect neterminat”, totuși, un albatrosul Curséd. Cusatura nu mai este ceva ce oamenii trebuie să facă pentru a face acest lucru pe frontieră [Dacă sunteți pe frontieră, Pls nu ia în considerare această parte]; este un fu
N hobby. Expune viguros părțile care nu sunt distractive. Deci te-ai înșelat. Și ce dacă? îngropa dovezile, neagă, neagă, neagă, precum și relocarea.

Am sunat la această “parte”, așa cum pot (sau nu, nu știți niciodată) adăugați alte părți mai târziu. Cu toate acestea, nu așteptați pe ele! Începeți acum!

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Deci, 10 decembrie 2008with 143 comentarii
Oh, chiar poți. Dacă dorești. (În primul rând într-o serie de îndemnuri de coase.) 28 septembrie 2006
Frica de grija de eșecmay 1, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *