La Grande Dame: Site-ul de mare dimensiune de modă plus situs

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Acest post poate consta din legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Lowdown: Aici, la TBF – și în aproape fiecare grup de femei reale pe care le-am întâlnit vreodată – una dintre cele mai mari plângeri de cumpărături este lipsa de opțiuni la modă pentru femeile care nu sunt o dimensiune 8. Găsirea opțiunilor la prețuri accesibile pe care le ” D de fapt, doresc să poarte din casă este chiar mai greu. Și în timp ce Lane Bryant este minunată, nu este vorba de toate femeile – așa că suntem întotdeauna încurajați să vedem alternative pentru elegantul, curbabil și bugetul conștient printre noi. La Grande Dame ne-a afectat interesul, în special pentru că este fondată și condusă de femeile reale care cunosc dezamăgirea de a nu fi capabili să părăsească camera de dressing cu ceva fabulos care se potrivește.

Revizuirea noastră: Am fost dezamăgiți la prima vedere de o mulțime de situri de vânzare cu amănuntul plus, cu articole care sunt ieftine, dar nu doar la fel de elegante așa cum trebuie să fie. Acest lucru nu este unul dintre acele cazuri – primul element de pe pagina de pornire este o rochie de mătase verde care iese în evidență pe care am intrat într-o secundă. Delving puțin mai profund, am găsit jachete, fuste, bluze, costume și mai multe rochii, toate elegante, măgulitoare și în dimensiuni până la 24. Site-ul este ușor de navigat, cu o secțiune dedicată articolelor de vânzare (care, destul de bine Sincer, unde ajungem mereu înainte de mult timp).

Preturile? Bine, deci nu este țintă. Rochia de mătase menționată mai sus este în vânzare pentru 250 de dolari, dar este mătase și cam fabulos – dar în această economie, ar putea fi un buget bugetar pentru o mulțime de noi. Din fericire, există opțiuni mai ieftine care merită o privire la fel de bine ca această rochie de milă versatilă și măgulitoare pentru $ 149. Încă prea bogat pentru sângele tău? Pasul pe această rochie cu mâneci de rotire de către tricoturile Zen, în vânzare pentru doar 34 de dolari. Selecția nu este imensă prin orice întindere a imaginației, dar am găsit ceva ce ne-a plăcut în fiecare categorie și asta este tot ceea ce contează cu adevărat nu este?

Site-ul prezintă, de asemenea, o parte verde care oferă un program “rotund-up” pentru a compensa emisiile rezultate din transportul maritim și sfaturile de expediere ecologice, iar blogul și newsletter-ul lor de abonament oferă sfaturi despre moda de dimensiuni plus.

Verdictul: da. Nu la fel de buget, dar în general, accesibil, în special pentru dulapuri elegante, cum ar fi costume și rochii speciale de ocazie – amintiți-vă, trebuie să gândiți la cost-per-uzură, nu prețul liniei de jos, pentru a găsi o valoare reală.

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *