Cum să rochiești pentru muncă în acest sezon, fără să apară ca un Lumberjack

CONDIȚIE DE MEREI AMENERIE ÎNTOTDEAUNA PRODUSE SPECIFICATE – CIDER APPLE, COPES CONFORTATE, GURDE DECONRATIVE … și, bineînțeles, Plaid. Înainte ca prima frunză să lovească pământul, de obicei, puteți vedea jumătate din orașul dvs. acoperit în flanele tartane, precum și bivol de inspecta eșarfe. Cu toate acestea, dacă sunteți … știți, angajați, precum și cerința de a menține un nivel specific de profesionalism pentru obsesia dvs. pentru stilurile sezoniere? Prieteni, vă ofer teoria foarte cinched Blazer, un erou de garderobă (dacă a existat vreodată unul) în vintage houndstooth pe care tocmai l -am găsit recent la Nordstrom.

Teoriasuper Cinched Plaid Blazer (opțiuni accesibile aici, precum și aici)

Bluză Popover din mătase Vincetie Neck (alternativ accesibil aici)

Recunosc că sunt un hoarder de blazere. Recunosc liber și accept acest lucru. Cred că există în prezent alte 47 de blazere în coșul meu de cumpărare Nordstrom. Dar, eventual, această obsesie (compulsie?) Doar vă arată exact cât de spectaculos ar trebui să fie un blazer pentru a mă „wow” cu adevărat în acest moment. Și, vă spun, acest blazer a fost.
Mulți oameni (în special prietenii mei) sunt nerăbdători cu privire la modelul mare de blazer, precum și dacă asta pare ca tine, încearcă acesta. Tăierea accentuează cu adevărat secțiunea dvs. care ajută cu proporții, indiferent de dimensiunea dvs., ceea ce o face incursiunea ideală în modelul mare de blazer pentru oricine este preocupat de a fi înghițit de propriile haine. Este extrem de feminin, ceva care nu este întotdeauna oferit într -un mare blazer, precum și delicatețea acestui model vă permite să vă jucați cu o stare meteorologică rece, fără să mergeți pe Paul Bunyan complet la birou.

Bluză Popover din mătase Vincetie Neck (alternativ accesibil aici)

Fustă de mătase cu panou Vincedrape

Am împerecheat noul meu Blazer Finest Buddy cu un set asortat de la Vince, o fustă de mătase, oarecum drapey, precum și împerechere de bluze într -o culoare de cupru pe care mi -aș dori să o fac online până în 2037, vă mulțumesc extrem de mult. Fluxul acestor piese completează cu adevărat structura blazerului, producând o ținută cu echilibru, precum și un joc atractiv pe texturi. Culoarea frumoasă, desigur, mă face să mă simt ca o plimbare cu aromă de dovleac, precum și din cap spre confortul sezonului. Pe lângă faptul că confortul este un cuvânt, am verificat.

Tiffany & Co.Tiffany Etichetă de apel

Malone Souliersmaureen mule (alternativă accesibilă aici)

Lecție importantă Am descoperit calea dificilă: această fustă este o lungime ideală pentru multe medii expert, cu toate acestea are o fanta pe care cel mai probabil doriți să o abordați oarecum mai mică dacă o îmbrăcați la birou. Puteți să -l duceți la un croitor, oricât de sincer este foarte ușor – doar adăugați câteva cusături pentru a vă asigura că nu se deschide atât de sus. Mersul la birou în vânt m -a făcut să recunosc exact cât de sus se poate deschide, așa că m -am aruncat în Duane Reade, precum și am primit un kit de cusături.
Este posibil ca îmbrăcămintea dvs. de lucru să se simtă hotărâtă toamna, fără să pară că ar trebui să marcați un topor, precum și un buzunar de mere. Credeți tonuri de bijuterii bogate, versiuni delicate ale modelelor tradiționale de vreme rece, precum și texturi confortabile. Cel mai rău lucru pe care l -ai putea face ar fi evitarea unui sezon sartorial pe care îl iubești, cu toate acestea cel de -al doilea lucru ar fi să arăți neprofesional. Descoperiți cea mai bună metodă pentru a face ambele. precum și înghițiți cât mai mult cidru.

YSLBAG (vândut, la fel ca această geantă în relief, alternativă ieftină aici)

Laura Merciervelour Extreme Matte Ruj în putereMulțumim Nordstrom, precum și Shopstyle pentru parteneriat pe această postare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *