De program puteți cumpăra acest lucru

, astfel încât o scurtă mențiune despre Goings-on în Avonlea în publicitatea de ieri ma făcut să încep să cred că toate rochiile din Cărțile Anne (una din care am publicat despre cea extrem de prima lună pe care am blogat ) Pe lângă faptul că ma condus la aceasta, rochia evenimentului de nuntă a lui Anne.

Cred că acest lucru este de la miniseria / filmul în mod obișnuit pe care nu l-am văzut, precum și nu cărțile actuale, cu toate acestea, indiferent. E încă destul! (Faceți clic pe imagine pentru a vedea site-ul de divertisment Sullivan, unde modelul este de vânzare).

Ar fi bine, imposibil să mă îndrept spre toate orele pe care le-am petrecut citirea despre Anne, precum și Gilbert [Heavy Sight]. Cine este cu mine în încă nu-a crezut că Gilbert Blythe este unul dintre cei mai buni eroi fermecători foarte buni ai literaturii de fete? (Și nu este nici măcar un vampir! Luați asta, Twihards!)

(Acum simt o constrângere de a privi acel film, în ciuda adevărului că nu se bazează pe cărți sau b) stabilit în Canada sau C) chiar și la distanță exact în aceeași perioadă de timp. cu toate acestea, merită?)

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Ianuarie: Ziua plăcută pentru un White WeddAugust 4, 2007
Viața secretă a rochiei Vol. 8 septembrie 13, 2006
O rejogerie, precum și o declarație a principiului 15, 2008with 214 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *