Mama tuturor Linktastic joi

am avut de fapt o zi de joi linktastic încă? Nevermind, acest lucru va fi în continuare cea mai mare. Trebuie să vă țină oamenii care merg peste (pentru US-IANS) weekend de vacanță, pentru că nu există nici un fel eu sunt blogging mâine, cincisprezecelea mea nunta ANIVERSARE!

Cadoul pentru aniversarea a cincisprezecea este „cristal“, și așa DH și am glumit despre ceea ce pentru a da reciproc: „! Un DVD de The Dark Crystal“ “Un CD cu Crystal Method, sau Crystal Gayle!” „Prăjitura de la Krystal!“ „Prea mult de cristal de lumină!“ dar gluma se oprește întotdeauna pe „Meth cristal!“ (Da, știu, consumul de droguri nu este amuzant, mai ales Meth, dar …). Cred că suntem doar de gând să meargă pe role, totuși.

Anway: pe link-urile!

Am cumpărat acest model Sorta săptămâna trecută, chiar dacă încă mai am nici o idee în cazul în care pentru a pune în buzunare. Este atât de Lilly-Pulitzery, nu-i așa? Cred că e esarfa-coada de cal Combo. Eu văd acest lucru într-o stare de fapt libertate cu caracter obligatoriu contrast, natch … sau poate un pichet luminos. Galben cu legarea roz? Ooh! Oricum, Michelle la modelele din trecut are una mai mult, într-o dimensiune puțin mai mare (B38-40); click pe imagine pentru a merge fixați-l în sus! și spune-mi unde pentru a pune buzunarele, te rog.

Oh, și vorbind de modele: Jen a început o secțiune specială pe site-ul ei, în cazul în care, practic, 200 de modele sunt în vânzare pentru $ 1-4. și reducere ei cod promoțional pentru luna iulie este FIREWORKS15, pentru 15% off. utilizați-l peste si peste din nou toată luna …

Oameni buni (Hi Trudy!) La Hotpatterns se execută o alege 3, să plătească pentru 2 vânzare … Cred că e automat, nici un cod necesar.

Sheila la din cenușa colecție este de a face, de asemenea, o vânzare: 15% off tot weekend-ul, codul America.

PashaPlum pune doar câteva modele de dimensiuni mai mari, în magazinul ei Etsy. Îmi place asta cel mai bine.

Amintiți-vă că U wiki concurs SEW? Birgit și Jace a câștigat!

Mary Beth a trimis un link către această bib la PurlBee. Nu este o rochie, dar le-am luat această frumoasă bandă lenjerie prejudecată de Japonia, care este bine merită văzut …

Kay a trimis un link către o altă hârtie igienică concurs rochie de mireasa, aceasta pentru elevii de proiectare (sponsorizat de tesut Cashmere, care cred că este un brand canadian). Unii „Nu pot să cred că e făcută din hârtie igienică“ momente acolo, sigur.

Mai multe persoane (inclusiv Margaret și India și Jen) a trimis un link către teribil simțit-vârful rochie buzunar marcator:

Iubesc toate micile buzunare, dar nu au putut, cel puțin unul dintre ei a fost destul de mare pentru telefonul meu mobil?

Lisa a trimis un link către un tărăboi la peste NYT despre jachete necesare restaurante. Inutil să spun, eu sunt ferm pe partea restaurantului îngâmfat. Nu spun că nu poți mânca alimente fantezie în flip-flops; Spun că de ce vrei să? Există puține oportunități suficiente pentru a obține toate dichisit aceste zile, astfel încât să ne-au distrat!

Nora a trimis un link fantastic la care a fost răutatea rochia de ceai.

Eirlys a trimis un link către această țesătură Michael Miller, numit Asta coaserea greșită. M-a facut sa rad …

Și Dilly a trimis un link către această lână cu mici Es pe ea. Cred că ar face un costum de fantezie extrem de Halloween. Ai coase pe prejudecată pentru a face un costum businessy și apoi pretinde a fi un executiv Enron. nimeni nu l-ar obține, ceea ce ar fi minunat.

Știați că albastru Gardenia este blogging-ul despre a învăța să coase? E hilar. și ea are cu siguranță destule modele pentru a alege. (Dar nu cred că trebuie să facă asta.)

Rita la Cemetarian mi-a trimis această reacție la mea I-love-inveleste post. Soooo frumos.

Am văzut picturile lui Jeffrey Beebe săptămâna trecută și a căzut în dragoste cu ei. acum am nevoie pentru a deveni moderat-la-ridicol de bogat, astfel îmi pot permite munca sa. dar o fată poate visa … despre baieti perilor-bloc-vizionarea de ceas.

Și prea mulți-people-to-list mi-a trimis link-ul de la esarfa scrisoarea. și destul de mult pentru toată lumea a cerut scuze pentru trimiterea de ea, la care eu spun: „! Fără scuze continuă să trimită!“ Adică, nu e ca link-urile dvs. îngrămădesc în nămeți în jurul valorii de biroul meu … și fiecare dintre ele este un pointer frumos pe care oamenii citesc de fapt acest blog, internalizeze gusturile mele obscure, recunosc elemente remarcabile în altă parte pe interwibble și apoi sunt suficient de motivați pentru a lovi TRIMITE . Ceea ce, destul de sincer, este o putere regi medievali ar fi (și, de obicei, a făcut) de omorâre pentru. Deci, continuă să trimită! Îmi place link-uri!

Dar asta e tot ce am pentru azi. reveniți săptămâna viitoare pentru mult mai mult Ca link-urile putinei. Erin va găsi vreodată tesatura bandană-print portocaliu? Sau curat camera ei de cusut? Sau ajunge la Trader Joe pentru mult mai multe de 100 de calorii batoane de ciocolata cu lapte? ton și de a afla!

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

LinkTastic Vineri: Ajutor Edition 30, 2008Wit 41 Comentarii
Nepoliticos? Sau doar clueless? Sau altceva? 19 aprilie 2007
CROWSOURCING COLOR CHOICESJULY 9, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *