“Minunat, inteligent, intensiv”

“minunat, inteligent, intensiv de muncă” a fost exact modul în care Robin a explicat rochia în această licitație eBay, precum și eu îmi place. Îl iubesc din afară, de când este de 160 de dolari. Nici măcar nu cred că o să încerc eu însumi, deși mereu am ajuns să fiu inteligent cu țesături dungate. Există și inteligent, precum și apoi, de-a lungul jumătate, precum și de fiecare dată când mă străduiesc în “prea inteligent la jumătate”, am terminat cu ceva care nu se termină niciodată, mult mai puțin purtat.

(Chiar mi-am pus o mulțime de “afaceri neterminate” – adică locuri de muncă pe care am acceptat-o ​​în sfârșit că nu mă întorc niciodată – în caseta pentru Armata Salvării astăzi. Mai sunt încă câteva “într-o zi” Camera mea de cusut, cu toate acestea sunt valoroase câteva.)

Încerc să renunț la o mare parte din “într-o zi” sau “doar în cazuri”, în special atunci când vine vorba de cărți, precum și de țesături. Dacă nu mă duc la capăt cu țesături, cred că o să mă lase în căutarea unui proprietar mai apreciativ. Ca și dacă fac o carte de pe un raft, deschideți-o, precum și nu simt că stau jos pentru a verifica câteva pagini, ar putea să vă plimbați.

Web-ul a înregistrat cerința de depozitare, în opinia mea. De exemplu, ani înapoi am cumpărat o copie a acestei cărți. A fost un dolar, precum și arăta interesant, așa că am cumpărat-o, precum și am verificat-o. (Mi-a plăcut cu adevărat, deși autorul său are prejudecățile din timpul său, precum și vocabularul care se potrivește.) Cu toate acestea, acum (așa cum a sugerat legătura), este oferită online, precum și nu trebuie să mă țin la mine Copiați din teamă că, dacă l-am lăsat să plece, nu aș putea să o descopăr din nou. Google se poate menține pentru mine – precum și pot descărca PDF-ul (este bine în afara drepturilor de autor), precum și o au pe unitatea mea dificilă în rezervă împotriva oricărui tip de chicago-carnepacking-magnate-sfaturi-la-sale – Urgențe de urgență.

Bineînțeles, nu puteți descărca materiale, precum și păstrați-l pe unitatea dvs. dificilă (deși sunt sigur că suferințele mele de lungă durată doriți!) Cu toate acestea, nu simt cerința de a se ține la “EH” sau materialul “Just-in-caz” atunci când câteva clicuri mă vor duce la o mulțime de materiale care mă face să stau “ah” în loc … precum și atunci când am deja suficient “ah” material pentru a-mi răsturna întreaga casă, Christo-Style , dacă am simțit așa.

(Un alt lucru pe web face simplu să renunțe la resentimente minore. Dacă vreau să mă simt supărat, precum și să fie supărat, există o mulțime de locații pe care le pot merge pe internet pentru a verifica lucrurile care vor face sângele meu . De ce aduceți asta cu mine între timp?)

Care este asistența web pe care ați renunțat la?

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

HOWTO: Cumpărați FabricMarch 5, 2007Wit 106 Comentarii
Deci, 10 decembrie 2008with 143 comentarii
Tricouri: următorul frontierjanuar 29, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *