Fundamentele de îmbrăcăminte chic pentru a sărbători anul lunar 2022

ca una dintre cele mai esențiale sărbători celebrate în China, Anul Nou Chinezesc marchează începutul primăverii. De asemenea, este momentul să sărbătorim CNY, precum și anul tigrului, precum și să ne reîntâlnească cu gospodăria, precum și cu prietenii buni, precum și cu bucuriile noului an împreună.

Sursa: Pomelo
Această sărbătoare sărbătorește familia, prietenii buni, precum și anul viitor. Există o serie de tradiții care să ajute la sărbătorirea Anului Nou Chinezesc. Pentru a vă garanta că aveți un an nou prosper, personalizat, ar trebui să vă actualizați garderoba. Afară cu vechea ținută, precum și cu noul. Ce culoare să cauți? Da, roșu ca în cultura chineză, simbolizează mult noroc, precum și avere.

Pregătiți -vă pe 1 februarie a acestui an, sărbătoarea anului lunar este chiar după colț, precum și cu aceasta vin culori strălucitoare, precum și design -uri. Prin urmare, numeroase mărci de modă se pregătesc să -și prezinte nevoile de articole de îmbrăcăminte lunare de Anul Nou.

Cu tigrul ca indicație de zodiac chinezesc pentru 2022, asigurați -vă că vedeți imprimeuri de tigru peste tot, pe lângă modelele care depășesc conceptul de culoare roșie. Derulați mai jos pentru multe altele despre elementele fundamentale ale ținutelor din anul lunar chic, precum și pentru a cumpăra preferatul nostru;

Vezi si

Magazin și stil, moda de primăvară
Aceste coreene preiau modelele de pungi pe care le veți vedea peste tot în 2022

Visând la tine rochie maxi cu mânecă lungă roșie
Rochie midi a rochiei de halter în stil asos în imprimeu de animale Smudge
Rochie midi cu creion cu rochie în stil ASOS în roz fierbinte
Clasic Beauty Vin roșu Satin Satin fără mâneci Mock Mock Rochie Maxi
Tricoul ASOS Style DRAPE Tricou mic în satin
ASOS Style Paxton Catch, cu toc căptușit în roșu
Geanta de prindere în stil ASOS cu discuri de paiete mari, precum și cu o tranzacție cu lanț în benzină
Rochie cu tiv cu fante cu tipărire de dragon chinezesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *