Blush, precum și negru

astăzi, mâine, precum și luni, voi prezenta trei aspecte de primăvară cu marca preferată de multă vreme Boden! Primul aspect de astăzi prezintă pantalonii lor decupați cu această fâșie super -nemaipomenită laterală neagră. Există puține lucruri care îmi plac mai mult decât să-l contopesc pe elegant cu clasicul, precum și prin preluarea temelor de îmbrăcăminte sportivă de astăzi, cu dunga laterală inspirată de atletism, păstrând o siluetă clasică, flexibilă-bine, ei au bătut-o cu mult.

Am păstrat restul aspectului curat de împerechere curată, negru, precum și piese albe, cu excepția acestor fantastice apartamente cu vârf de dantelă. Dacă vă amintiți publicarea mea recentă despre cum să purtați apartamentele din dantelă în trei moduri, înțelegeți deja că sunt un fan imens al tendinței de dantelă. Cu toate acestea, până la aspectul de astăzi, nu le -am mai imaginat niciodată mergând cu pantaloni de gleznă conice înainte. Dar când nu am reușit să descopăr pantofii pe care am vrut să le port în întuneric, precum și în prăpastia periculoasă, care este dulapul meu, am încercat acestea într-un act de sunt atât de-late-i-am intrat în -Die disperare. Și, extrem de asemănător cu alte invenții care se schimbă în viață, care au fost produse prin erori, cum ar fi descoperirea penicilinei, precum și prăjiturile cu ciocolată, combinația accidentală a fost un meci făcut în raiul stilului.

Pentru fetița muncitoare, blazerul negru, care este un blazer negru este o capsă de birou. Cu toate acestea, similar cu spinarea atletică a acestor pantaloni tradiționali cu arcuri, sunt întotdeauna încântat să descopăr un mâner răcoritor al blazerului tradițional. Cu o textură ridicată din tweed, o siluetă decupată, precum și pe detalii de cravată a modelului, veți obține o combinație mai perfectă de tradițional, precum și contemporan, care face ca o îmbrăcăminte de lucru răcoritoare.

Fidel pentru forma vibrantă a lui Boden, toate aceste piese sunt disponibile în mai multe culori, așa că inspectați toate opțiunile lor strălucitoare prin legăturile de mai jos!

Pantaloni: c/o boden | Cămașă: c/o boden | Jacheta: c/o boden | Geantă: c/o boden | Flats: c/o boden | Brățară: Monica Vinader | Cercei: Mejuri (similar chiar aici, precum și aici) | Ochelari de soare: Țara Minunilor | Buze: Nars (Bansar)

< >

Această publicație a fost creată în parteneriat cu Boden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *