Să sărbătorim luna aterizând cea de-a 50-a aniversare cu aceste tricouri din afara acestei lumi NASA Tee

Această vestică este congestionată cu evenimente distanțate, deoarece onorăm foarte primii pași umanității făcute pe Lună, de Neil Armstrong ca precum și Buzz Aldrin. Deci, cămășile NASA Tee sunt cu siguranță o lovitură pentru națiune.
La 16 iulie 1969, echipa APOLLO 11 a NASA a introdus pe o aventură îndrăzneață. Patru zile mai târziu, pe 20 iulie, Armstrong, precum și Aldrin a aterizat o mică navă pe suprafața lunară. Ei și-au plantat cizmele în pământ împreună cu un steag american. Se pare că această operațiune a reprezentat U.S. realizând un scop aparent imposibil. De asemenea, a pus SUA ca lider mondial în domeniul științei, precum și tehnologia.
Prin urmare, cincizeci de ani mai târziu, lumea își amintește obiectivul istoric, precum și efectul său asupra societății, precum și științei. Instituțiile din întreaga țară organizează evenimente care evidențiază prima aterizare lunară. Deci, salvați data în calendarele dvs.! Chiar mai mult, nu vă faceți griji, pentru teșe. Avem câteva sfaturi prodigioase, de la prietenul nostru de lungă durată, DBH.
Colecția de cămăși NASA Tee de la DBH

Evenimente NASA, precum și manifestări
24 iulie – Evenimentul Centrului din zona Kennedy, Floridaa “Splashdown” eveniment în grădina de rachete va marca cea de-a 50-a aniversare a revenirii echipajului Apollo 11.
Iulie 2019 – Centrul de zonă al NASA Houston în Houstonlunar Jubilee Sărbătoare: Centrul zonei NASA Houston va deține evenimente Apollo-Tematice în caz de aniversare a lui Apollo 11 Lunar Landing.
Noua expoziție pe termen lung – Virginia Air, precum și Centrul de Zona Visitor Center pentru NASA Langley, Hampton, Virginiabe Astronaut / Apollo 50th: Acest afișaj interactiv arată istoria, precum și viitorul explorării lunare, precum și misiunile lunii.
1 iulie – 31 iulie – Exploratorium, San Franciscomuseum of the Lună: o sculptură masivă, fotorealistă a luminii luminoase Fiecare stâncă, precum și craterul va fi pe ecran pentru lună.
14 iulie – 5 ianuarie 2020 – Galeria Națională de Artă, Washington, D.C.by lumina lunii: un secol de fotografii lunare: acest afișaj continuu va sărbători cea de-a 50-a aniversare a lui Apollo 11 cu o colecție de fotografie lunară, în plus față de fotografii făcute de Armstrong, precum și de Aldrin în timpul excursiei lor lunare.
7 iulie – 27 noiembrie – Muzeul de Istorie Naturală din Harvard, Cambridge, MassachusettsCosmic Origins: O nouă expoziție găsită în secțiunea științifică planetară a muzeului se va concentra pe povestirile de stele, precum și pe corpurile planetare. De asemenea, veți descoperi acolo specimene pe care vizitatorii le pot atinge.

0/5 (0 comentarii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *