Tricouri de Ziua Mamelor

Am făcut o selecție specială pe tricourile Zilei Mamelor, pentru că acesta este un combo de mare timp. Ziua Mamei este o zi pentru numeroși oameni să -și arate recunoștința față de mame din întreaga lume. Și, în unele cazuri, nimic nu spune „Te iubesc”, mai bine decât un tricou.
fundal

Sărbătorile Zilei Mamei pot fi datate din sărbătorile de primăvară pentru a -l onora pe Rhea, mama zeilor, în civilizația greacă antică. La fel, romanii au adoptat practica în propriul panteon.
În America, precursorul era Julia Ward Howe. Ea a scris „Proclamarea Zilei Mamei”, un apel la acțiune care a cerut mamelor să se unească în promovarea păcii mondiale. Era un indicator al puterii pe care le au mamele atunci când se contopesc. Era vorba despre mame și femei care iau măsuri în această zi. Nu doar despre legăturile materne dintre mamă și copil. Era vorba despre impactul pozitiv pe care îl au mamele asupra societății și despre munca pe care o depun pentru copiii lor.
Până la începutul anilor 1920, Hallmark și alte companii au început să vândă carduri de Ziua Mamei. Numeroase persoane încă trimit cărți către mama lor. Dar, fiecare țară are origini de Ziua Mamei și răsuciri de sărbătoare. De exemplu, mamele mexicane sunt răsfățate toată ziua cu mâncare, flori și muzică. Acea muzică include o serenadă de cântăreții mariachi cu piesa „Las Mañanitas”.
Ne place moștenirea și folclorul, dar credem că și vârstele noi necesită rețete noi. Deci, mamele noastre vor primi tricouri în ziua mamelor? Și am făcut aceste alegeri în speranța că și noi vă vom ajuta
Tricouri de Ziua Mamei de la Teepublic- pentru mame și copiii lor
Teepublic, ca întotdeauna, ne surprinde cu o colecție uimitoare pentru Ziua Mamei, atât pentru mame, cât și pentru copii.

Tricouri de Ziua Mamei de la DBH:
DesignByHumans nu a ratat șansa de a ne impresiona cu design -urile lor dedicate foarte uimitoare

Urale pentru toate mamele clasice, badass, nechibzuite, la modă și curajoase de acolo!

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *