Lucrurile bune vin la cei care se află în așteptați (pe eBay)

din motive care ar trebui să fie dureroase evidente, am dorit mai mult de acest material de ani de zile. Am cumpărat ceva în momentul în care am văzut-o, precum și am făcut o fustă mare de cerc, pe care am modificat cel puțin de câteva ori. Cu toate acestea, bumbacul quilting, ceea ce înseamnă că nu este deosebit de robust, precum și fusta începea să arate un pic trist. Ceea ce ma făcut mai mult decât un pic trist. (Aceasta este una dintre dezavantajele cusăturii – chiar dacă ceva ce faci costuri mai mici decât produsul de $ 20 de la H & M sau Target, costă mai mult în timp, precum și investiții emoționale, astfel încât să fii nebun atunci când folosește / freds / devine vărsat pe.)

Și, din păcate, cu țesături, chiar dacă înțelegeți numele producătorului, precum și numele materialului, nu vă puteți depinde de vânzătorul care înțelege una dintre aceste informații. Deci, singurul lucru pe care îl puteți face este să loviți eBay la intervale de rutină, precum și să credeți “dacă nu am înțeles nimic despre această țesătură, exact cum aș explica?”

Care este ceea ce am făcut, precum și acum patru peluze sunt pe baza mea veselă pentru mine. Pălărie! Cu un beneficiu Hoo!

Înțeleg ce voi coase cu asta încă? Nu mai ales. Cu toate acestea, înțeleg că o să-mi placă, precum și să o îmbrățișez, precum și să o surprind, cât și telefonul îl numesc pe George.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Lucrurile bune vin la cei care se află în așteptare (pe eBay) 8 mai 2010 cu 16 comentarii
Months în buzunar [Atenție: intrare lungă] 2 iulie 2007
Frica de teama de eșecuri 1, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *