Și ce dacă?

Am primit un comentariu foarte interesant de la Xan această dimineață pe actualizarea McCardell am postat-o înapoi în timp ce:

În primul rând, a fost cu greu teribil pe care l-am găsit în sfârșit timp pentru a comenta această postare.

O adevărată travesti într-adevăr, matase charmeuse pulverizat cu calibrare pentru aceasta rochie Claire McCardell? Nu numai că mi da fiori, pun pariu proiectantul fin de model este de rulare în mormânt ei.

Am avut-o experiență amețitoare timp și de a vedea din nou proiecte de cusut on-line în ultimii doi ani de la suportat ceva oameni de cusut doar la ceva mai degrabă decât SEW- face acest lucru într-un respectabil, dacă nu mod corect.

Al tău aici este, evident, un astfel de proiect. Înțeleg dorința de a coase de la o lui stash de tesatura, dar mai întâi la charmeuse mutileze cu dimensionarea prin pulverizare și apoi să facă acest lucru, în scopul de a „încălțător“ l într-un model de rochie Claire McCardell pentru care nu au fost niciodată însemna moale, țesături draping, ceea ce este punctul ? Ce sa întâmplat cu gust? Nu te duci oriunde porți rochia asta? Este utilizabil ca un articol de îmbrăcăminte?

Nu contează faptul că imprimarea nu a fost compensată de-a lungul liniei centrale a frontului ca San Antonio da în judecată a subliniat pe Nov.13-este pur și simplu groaznic.

Ca întotdeauna, am dreptate în totalitate sprijinul nimănui să fie îngroziți de ceea ce am purta, și să fie vocal dezaprobarii. De gustibus, și tot ce, dar am vrut să răspundă la acest comentariu, și nu doar în firul de comentarii.

(În primul rând, am vrut să clarific un lucru – mătase nu a fost pulverizat cu dimensionarea, a fost tratat cu tesatura Sullivan Stabilizatorul Spray, care se spală înainte de a purta Sullivan, face țesătura mai ușor de tăiat și coase, dar nu afectează. țesăturii „mână“ după spălare.)

Aceasta este partea Chiar am vrut să răspundă la:

Am avut-o experiență amețitoare timp și de a vedea din nou proiecte de cusut on-line în ultimii doi ani de la suportat ceva oameni de cusut doar la ceva mai degrabă decât SEW- face acest lucru într-un respectabil, dacă nu mod corect.

Este teama de a se confruntă cu această atitudine snob care cred că ține atât de mulți oameni de cusut, și cred că este un astfel de rușine. Da, rochia nu a fost cel mai bun am făcut vreodată, dar – asa ca ce? Am făcut-o purta rochia (la o nunta) și am primit niște complimente frumoase pe ea (de la oameni care nu știu am făcut-o, BTW).

Mai important, am învățat ceva de la a face rochia. A fost un experiment. A fost o explorare. Înveți mult mai mult de la încercarea de ceva nou decât de la a face totul în „respectabil, dacă nu este corect“ calea.

Nu spun „arunca toate regulile pe fereastră!“ (N-aș fi făcut rochia din pungi de plastic sau poliester dublu-tricot), dar aș prefera să trăiesc viața încercând lucrurile mele noi (care nu sunt întotdeauna garantate la locul de muncă) decât asigurându-vă că am numai că exact ceea ce a fost făcut înainte, ceea ce este „respectabil și corectă“, și nimic altceva. Dacă sunteți doar de gând să urmeze o reteta, de ce nu investesc în câteva kituri de vopsea-cu-număr? (Acesta este motivul pentru care am ignora întotdeauna cele “Copiere Ready-To-Wear!” Articole în reviste de cusut. Dacă aș fi vrut “ready-to-wear”, mi-ar cumpăra “gata-a-porter” oameni.)

Este hainele pe care le fac din țesături ciudate, de fapt, că m-au făcut cel mai fericit. Camuflaj și fuste stripey, și rochii de perdele-țesături, și așa mai departe.

Dar, într-adevăr – “gut-chinuitoare”? Dacă văd eforturi nu-destul-dreapta (după standardele tale) ale altor persoane vă oferă dureri intestinale reale, s-ar putea dori să ia niște respirații adânci și repetați „Aceasta nu este problema mea“ până când dispare.

Designerul de model, Claire McCardell, a fost ea însăși un inovator. Ea pionier papuci balet ca pantofi, care ar fi fost nici respectabil, nici corect în ochii unor oameni, atunci când ea a făcut mai întâi -, dar ea nu a lăsa să se opri pe ea.

Dacă sunteți doar la început să învețe să coase, și sunteți îngrijorat cu privire la atitudinea lui Xan, cum ar fi, cred că pentru un minut despre ceea ce vrei mai mult: a face ceva care este „perfect“ de către altcineva a lui standardele? Sau experiența și plăcerea de planificare, de cusut, și în cele din urmă purtarea ceva care este o reflectare a tine, și nu echivalentul a mix tort ambalate? Știu ce răspunsul meu este.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Oh, da, poți. Dacă dorești. (În primul rând într-o serie de îndemnuri pentru a coase.) 28 septembrie 2006
Mai multe de la closetJanuary mea 29, 2007
Anul Nou fericit! 4 ianuarie 2010 Cu 49 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *