Cinci reguli de moda oarecum nejustificabile de Mine

aici sunt cinci reguli de moda voi merge la promulgând meu mormânt:

Ați putea purta ceasuri făcute de afaceri ceas NUMAI. Asta înseamnă că făcute de o afacere care face în primul rând, ceasuri, sau cel puțin de bijuterii. ceasuri cu licență sunt rele, nu-mi pasă exact cum elegant, ei sunt. Deci, acest lucru înseamnă că, pentru mine, un ceas Timex este mult mai bună decât una Chanel. Sunt deosebit de mândru de specimenului precum și Hamilton, precum și aceste ceasuri Frank Gehry pentru fosili. Cartier este în regulă, cred (Partea despre Cartier -?. Ai înțeles că a fost sarcasm, dreapta Bun).

orice tip de piese metalice pe un pantof, curea, sau pungă ar trebui să fie în totalitate la fel de bine ca și absolut fără un logo. Da, vreau sa spun Ferragamo precum Gucci, de asemenea. Nu sunt un fan al pielii deschis sau logo pungi materiale, fie, cu toate acestea am înțeles unii oameni sunt. Dacă trebuie să poarte un sac de logo-ul, se înțelege de la care să ateste că acesta trebuie să fie autentic (nu atât de mult pentru intelectual problemele de proprietate rezidențiale – unlogo-ed stil „omagii“ sunt bine, în punctul meu de vedere – cu toate acestea, deoarece de mizeria umană pe care intră în producția lor, precum și de transport. Funnily de ajuns, am descoperit că oamenii care au stat ca „stilul“ al unui sac într-un fel nu sunt la fel de gândire despre knockoff, fără ca logo-ul …).

Dacă tragi pe un produs mai mult decât atunci când în timp ce obținerea pregătit pentru a ieși, nu ai permis să plece acasă în ea. Viața cât și scurt pentru a purta ceva incomod sau prost-montaj. A se vedea această rochie? Nu numai ca este atat de prost gust ca Elmer vrea un nou lipici, nu ai putea merge un pas fără a se adapta la aceasta. Dacă ai avut noroc suficient pentru a avea posibilitatea să-l schimbe, înainte de inevitabilă „defecțiune dulap.“ cu siguranță nu poate părăsi casa în aceasta.

Dacă ați ales să poarte pantofi, nu sunteți activat pentru a bâzâi despre ele. Dacă bandiți mascați au pătruns în casa ta la fel de bine ca tine este necesar în aceste stilettos 4-inch sub amenințare cu arma, bine, târfă departe. Dacă ai de gând să experiență pentru pantofii, experiență în tăcere. Me precum și mi inchers doi și jumătate nu vor să audă despre asta. Eu, de asemenea, nu vor să audă „vor fi bine atunci când le-am rupe!“ atunci când este evident că nu sunt de rupere în pantofi, pantofii sunt de rupere TU. Asta e doar pantof Sindromul Stockholm. [Imagine indisponibilă.]

În cazul în care se pare ca este ceva care are în mod normal o funcție, aceasta ar trebui să funcționeze. Aceasta înseamnă, mai mult ca o jucărie Dapper Dan, toate buton butoane, toate snaps de completare snap, toate fermoarele trebuie să zip precum și toate legăturile trebuie să cravată. vrei ceva cu corset lacing? De ce nu l-au într-adevăr dantelă? de asemenea, am prefera ca catarame catarama într-adevăr, cu toate acestea să înțeleagă precum și să accepte obiceiul lung de catarame decorative.

Nu te bucuri de compensare mea ca moda Amiralul nu a venit încă prin?

Nu am cu adevărat orice tip de material de săptămâna modei de astăzi, cu excepția faptului că am intrat din neatenție de Bryant Park ieri. Au existat o mare de corturi albe uriașe. Whoot! Eu promit, Săptămâna modei de mâine materiale.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Timp OutJune 25, 2008
Ceea ce am purta (dacă aș fi fost un tip) 10 iulie 2008
HOWTO: PACKINGJUNE 9, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *