Actualizare loafer!

Cititorii de mult timp ai acestui blog vor ști că sunt obsedat de Penny Loafers.

Și considerând că ieșirea ca pe cineva care este obsedat, am întâlnit o mulțime de alți oameni care au un entuziasm similar. Așa că am crezut că am împărtăși legăturile către două stiluri pe care le-am găsit recent că, deși nu la fel de minunate ca și preferatul meu (și nu-mai puțin) prin intermediul spigilor, sunt destul de bune.

În primul rând, lui Macy le are, de la Marc Fisher (care cred că este una dintre brandurile lor de case, cu toate acestea nu sunt sigur):

Astăzi sunt 39 de dolari! (Au fost> 70 de dolari). Faceți clic pe imagine pentru a vizita pagina Macy. Am obținut o pereche de acestea, precum și sunt confortabile, cu siguranță.

Bine, aceste dintre următoarele sunt materiale făcute de om (Aka Vegan). O mulțime de tine au cerut dacă am știut de alternative non-piele, precum și acum eu! În plus, sunt murdar – ieftine: $ 29.99 la Overstock.com. (Faceți clic pe imagine pentru a vizita site-ul)

Ceea ce vreau cu adevărat sunt acestea, de la Marc Jacobs:

Cea mai rea parte este că le am deja – am găsit o pereche pe eBay, care nu erau de aproape 260 de dolari, precum și le-au adunat. Pe lângă faptul că au fost dimensiunile greșite. (Vânzătorul a tradus un 38 european ca “8.5”, pe care nu-l este.) Am reluat-o pe eBay, dacă le doriți.

Desigur, chiar dacă am purta penny loafers în fiecare zi, nu am nevoie de nici un fel de perechi mult mai multe perechi. De ce nu? Deoarece aceasta este colecția mea de la Penny Loafer:

(Și da, asta este o pereche de Liberty Jack Purcells pe marginea acolo.)

Are cineva altcineva o variație minoră a aceluiași pantof nenorocit în fiecare zi? (Oricine altcineva care prezintă ca femeie, vreau să spun, știu că o mulțime de oameni poartă în mod esențial același pantof în fiecare zi.) Reprezintă în comentarii!

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Este timpul să postați din nou despre pantofi? 18 martie 2008
Un alt Loafer RoundupMay 8, 2010 cu 25 de comentarii
O altă RoundUpMarch 1, 2010 cu 24 de comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *