Duro Junior, încă o dată

. Pictul ăsta e un pic afară, nu-i așa? încearcă Aceasta:

Ei bine. Acesta este unul mai duro JR, din simplitate 3875.

Acesta este materialul pe care l-am îmbogățit în urmă, cel mai probabil la materialele Vogue din Evanston. Chiar am făcut o fustă din ea, cât și atunci nu mi-a plăcut fusta (și poate că am trimis-o la sora mea? Kate, tu acolo?) a cruta. (Cred că ar trebui să merg cu coșul meu de spălare “Fabrica rămasă”, precum și să văd ce altceva poate fi pregătit pentru Duro JR Tument …)

Materialul are un picker minor, precum și este ridicol confortabil. Cred că tipărirea poate fi un pic de mare de un lucru minunat (dacă aș avea un roșu sau un roz care se potrivesc, cred că aș fi făcut trupele de corsete, precum și trupele de midriff într-o țesătură contrastantă) … totuși Din nou, ridicol confortabil, precum și asta am fost pentru asta. Am făcut acest lucru (și unul mai mult, pe care îl voi arăta mâine) pentru călătoria mea în Japonia, deoarece mi sa spus că umiditatea din Tokyo a fost oarecum mai mare decât cea descoperită în partea de jos a șanțului Mariana (și au fost dreapta).

Iată spatele:

Și talpa din spate:

Am tăiat unul mult mai mult din acestea (și pot supraviețui în seara asta, dacă un anumit vârstă de opt ani colaborează în chestiunea culmei de culcare), totuși cred că poate fi pentru Duro JR în această vară. Am avut planuri uriașe de a face șapte sau opt dintre acestea … precum și apoi revistele de modă din septembrie au sosit, cu toate lânile lor, precum și broaștele de broască, precum și crezarea unei coasere mai mult mai mult decât cea de-a lungulară. Va fi octombrie cu adevărat în curând, nu-i așa? Pe lângă asta nu este cu adevărat ceva ce puteți purta o bluză. (Nici nu pare ca ar funcționa în Corduroy.)

Dar ca niște rochii de sărbătoare merg, omule, acest lucru este frumos. (Mai ales când am adăugat buzunare mari de adâncime.)

Tune mâine pentru încă un duro JR … de data asta în țesături Amy Butler!

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Zece lucruri pe care o voi face imediat ce ajung la Itdecember 11, 2008With 64 comentarii
Penultimul Duro Jraugust 20, 2008
Deci, 10 decembrie 2008with 143 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *