Remediere DIY pentru o centură de treaptă de alunecare

Cureaua de tren de piele de pe cântăreața mea 328k se alunecă când am coase peste orice ace dublu sau folosesc twin. Am strâns centura, cu toate acestea chiar și cu centura strânsă, încă mai alunecă. Cred că au fost câteva lucruri declanșând să alunece. Motivul principal este cel mai probabil, deoarece centura de antrenament este răzuită de când am folosit centura cu roata balanței originale, precum și nu exista suficient spațiu suficient pentru centură. Un alt aspect este că o am pe o bază de treabă cu o roată mare pentru a face să fie un pic mai rapid. De asemenea, este o mașină de cusut Zig-Zag, care are nevoie de mult mai multă forță pentru a se întoarce decât o mașină de cusut direct.

Într-o zi voi înlocui centura de piele cu centura de uretan, pe care o cred că va funcționa mult mai bine decât pielea pentru această mașină, totuși că am dorit să pun ceva pe centură pentru ao face Stickier. Mi-am gândit că Rosinul Violin ar funcționa. Am organizat pentru a obține unele, totuși am crezut că, hei, Rosin este construit din teren, nu? Am on-line într-o casă înconjurată de dorință, precum și de brazi, deci poate că aș putea face niște rosină? Rosin nu cheltuiaște prea mult, totuși am crezut că ar fi un loc de muncă distractiv să încerci să-mi fac propria mea.

O Răsfoiți Google mi-a oferit un concept de exact cum să fac Rosin. Practic, fierbeți, apoi adăugați albine de albine, precum și alte ingrediente de truc. Nu am descoperit nici un fel de rețete reale (presupun că este vorba de Trick Info), așa că am înaripat-o.

Există zăpadă pe teren la casa mea, precum și plouă, așa că nu am vrea cu adevărat să merg în jurul valorii de slănină încercând să găsesc pitch. M-am gândit în minte că am avut niște lemn de foc pitchy, așa că am luat o decizie de a încerca să-l răzgândesc, având în vedere că am nevoie doar de un pic de rosină.

Am pus pitch într-o ceașcă de măsurare a metalelor, precum și așezați-o pe soba de lemn pentru a se topi, cât și fierbe un pic. Am adăugat câteva cipuri mici de albine de albine, precum și le-am mișcat.

Am făcut o mucegai din bucăți dintr-un dosar Manila, turnat în pitch fierbinte, precum și lasă-l să se răcească.

Am regretat că mi-am folosit cea mai mare decât ceașcă de măsurare când a venit timpul să-l curăț. A trebuit să încălzim un alcool de curățare în ea pentru a dizolva pitmul, apoi frecați paharul cu ulei de nucă de cocos, cu toate acestea am primit tot reziduul de pitch din ceașca mea de măsurare.

Rosinul a venit ideal din matriță. Pe lângă ce știi, ea apare ca o bucată mică de rosină!

Am scos rosina pe centura de piele, când am mers până când centura se simțea puțin lipicioasă.

Cureaua se alunecă foarte mult acum. M-am distrat să fac rosin, precum și nu mi-a plăcut nimic pentru a face acest lucru, așa că am dubla plăcere din proiect.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Pinterest
Mai mult

LinkedIn.
Reddit

Buzunar
Tumblr.

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Revizuire: Masina de cusut Janome 712T TRANDLESE Link-urile produsului Amazon din acest public sunt link-uri afiliate. Dacă faceți clic pe aceste linkuri, precum și cumpărați ceva, voi face o mică comisie. M-am prins pe mașinile de cusut de antrenament multă viață, precum și cu adevărat nu mă bucur de cusătura pe mașini electrice, așa că atunci când am văzut foarte întâi …
24 iulie 2016in “Maker de cusut comentarii”

Cântăreața mea 411g pentru ultimii ani pe care am căutat cel mai bun producător de cusut Zig-Zag care poate fi deplasat. Nu am descoperit una care să satisfacă toate cerințele mele, cu toate acestea am descoperit un număr de care se apropie. Cântăreața mea 328k este tot metalul, face o mulțime de cusături de care am nevoie, …
24 martie 2017in “Mașini de cusut de tren”

Treadle-Iinging, cântăreața mea 328ki a încercat să găsească un producător de cusut all-metal Zig-Zag pentru a păstra într-o bază de treabă vreodată, având în vedere că m-am confruntat cu speranța de viață limitată a cântăreței mele 252. Această navigare ma condus la cântăreață 328k. Cererile mele pentru un producător de coasere au fost: Singer Short Short Shank Maker, deci toate …
22 aprilie 2015in “Mașini de cusut de tren”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *