Kate Calendar Actualizări și câteva știri!

Suntem înapoi pentru câteva știri rapide. Vom începe cu o actualizare a calendarului lui Kate:

Duminică, 21 aprilie: Nu există nicio garanție că vom vedea Kate la serviciile de duminică de Paști în acest an, deoarece Palatul nu eliberează aceste informații înainte de evenimente personale. Cu toate acestea, cred că este probabil că ducele și ducesa va participa la serviciul de Paști Mattins la Capela Sf. George, Castelul Windsor. Nu numai că au participat în ultimii doi ani (2017 aici și 2018 aici), este ziua de naștere a Reginei de 93 de ani duminică.

Joi, 25 aprilie: Ducesa va participa la serviciul anual anzac de la Westminster Abbey. Evenimentul începe la ora locală la prânz, 7am EDT / 4AM PDT.

De mai jos, ducele și ducesa la serviciile Ziua Anzac în 2014; În partea stângă, la Serviciul Național și în dreapta, la serviciul Dawn. Ambele evenimente au fost la Memorialul de Război Australian din Canberra.

În acest an, prințul William va fi în Noua Zeelandă pe Ziua Anzac, unde va onora victimele atacurilor teroriste la două moschei din Christchurch. Mai multe de la Radio NZ:

Prim-ministrul Jacinda Ardern a confirmat că Ducele de la Cambridge va fi în Auckland joia viitoare și ea va călători cu el la Christchurch în ziua următoare.

Doamna Ardern a declarat că prințul William va întâlni, de asemenea, ofițerii de poliție și de ambulanță care au fost mai întâi la locul atacurilor asupra a două moschei Christchurch la 15 martie, în care 50 de persoane au fost uciși și zeci răniți.

Prințul William se va întâlni, de asemenea, membrii comunității musulmane mai largi.

Kate și William au participat la serviciile de Paște la Capela Sf. George înainte. de mai jos, ducesa într-o haină repetată Catherine Walker la serviciu în 2017; În dreapta, Kate la serviciul de anul trecut, purtând o altă repetare a lui Catherine Walker, cu doar câteva săptămâni înainte de nașterea lui Prince Louis.

Astăzi am văzut HM la serviciul regal Mady la capela, însoțit de prințesa Eugenie.

Regina arăta luminoasă și însorită într-o haină de Stewart Parvin și Hat de Rachel Trevor-Morgan.

Atât prințul George și prințesa Charlotte, în școală, miercuri vom vedea Kate Întoarcere la angajamenți.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cealaltă notă implică o actualizare pentru acoperirea povestirilor despre un “noul stilist” pentru Duchess, scris despre acest post. Postarea de acoperire a mass-media a postului care indică Virginia Chadwyck-Healey a fost “noul stilist al lui Kate”. Doamna Chadwyck-Healey este văzută mai jos la nunta lui Kate.

Se pare că nu este cazul, doamna Chadwyck-Healey nu este noul stilist al ducesului. Am adăugat o actualizare la postare pe 8 aprilie, văzută mai jos.

Cea mai nouă problemă din Bună ziua! Revista oferă o perspectivă diferită asupra rolului jucat de doamna Chadwyck-Healey. Povestea: “Adevărul din spatele noului strălucire al lui Kate și Sensul de modă Edgy”, notează Natasha Archer a fost mult mai implicat în garderoba lui Kate decât cea descrisă.

În ciuda rapoartelor larg răspândite că acest aspect nou îndrăzneț a fost onorat de Ginnie Chadwyck-Healey, Bună ziua! Poate dezvălui că, în timp ce fostul personal Vogue a dat sfaturi ocazionale, garderoba foarte admirată a lui Kate continuă să fie lucrarea PA și a stilistului său de lungă durată, Natasha Archer.

Piesa este în ediția din 15 aprilie a revistei.

Bună ziua! Povestea continuă să spună:

Natasha se află în concediu de maternitate după nașterea copilului Theo în decembrie, dar a planificat haine pentru ducesa înaintea timpului ei și lucrează în spatele scenei după cum este necesar. “Natasha a fost organizată cu meticulozitate în munca ei, styling ducesa, în ciuda sarcinii și concediului de maternitate”, a declarat o sursă regală! “Ea este incredibil de loială și face o treabă minunată”.

Puteți citi întregul salut! Piece aici. Mai jos, doamna Archer de la Whitehorse Airport din Canada în timpul turneului 2016.

Se pare că există o anumită implicare sau de intrare de la doamna Chadwyck-Healey, dar nu oriunde în apropierea gradului raportate. A fost o poveste suplimentară în tatler 15 aprilie:

“Tash”, deoarece este cunoscută cu afecțiune a prietenilor și a membrilor gospodăriei, a pre-planificat cu dărâmături duchess, în conformitate cu jurnalul ei de lungă durată înainte de a lua concediu de maternitate pentru a avea copilul ei cu prietenul său de fotograf Royal Chris Jackson, târziu anul trecut.

… ea vorbește frecvent la contactele din diverse case de modă și de oameni, cum ar fi fost personalul Vogue Ginnie Chadwyck-Healey, care, în ciuda rapoartelor tatler, poate clarifica nu a preluat rolul principal.

„Cred echitabil că a spune Tash a fost un pic supărat la zvonuri, mai ales ca ea a lucrat atât de greu pentru a trage toate privirile împreună“, a declarat o sursă Tatler de stilist care a fost onorat cu Royal Victorian Ordine (MVO) este în Anul nou Onoruri liST pentru servicii familiei regale. Kate este foarte îndrăgit de ea și a fost susținută în timpul sarcinii ei. Ea nu a fost înlocuită.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nota noastră finală astăzi: Studioul de primăvară de colecția preen la Debenham’s.

Ducesa a purtat preîn în mai multe rânduri. Mai jos, în versiunile negre și roșii ale rochiei finelui, și rochia everly, văzută în dreapta.

Stilurile din noua colecție includ rochia GEO Spot MIDI ($ 77) și rochia MIDI verificată în negru ($ 88).

Există 35 de modele, inclusiv pulovere, bluze, fuste și rochii în dimensiuni 6-22. Alte stiluri: haina de șanț de remorcare ($ 134) și verificați rochia de imprimare Jersey Maxi ($ 66).

BTW, dacă un fan al finella, este încă disponibil în Teal, iar prețul este de doar 388 dolari cu cod promoțional 20 aprilie. Inițial $ 1215, Frock este în vânzare pentru 486 dolari, dar extra 20% reduce prețul în jos încă 97 dolari, până la 388 dolari.

Acesta este la Outnet, sora sora de la Net-A-Porter.

Sperăm că vă vom vedea duminică!

239Save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *