Tendința de primăvară: stil de utilitate elegant

Una dintre tendințele vizibile din această primăvară este stilul elegant de tendință utilitară. Tendința elegantă de utilitate/inspirată militară este evidentă în toate colecțiile de primăvară, inclusiv sosirea de primăvară a Casei Albe (WHBM), iar piesele mele de utilitate elegante în post nu fac excepție. Da, știu că este greu să te gândești la pantaloni scurți sau la orice îmbrăcăminte de primăvară sau vară când au trecut 30-40 de grade în ultimele zile. Pentru mine, gândirea și cumpărăturile pentru primăvară și vară mă ajută să mă consoleze în timp ce anticipez temperaturi mai calde. Adăugând la aceasta este uriașul nou sosire de primăvară peste tot. Am stocat articole de primăvară, inclusiv aceste pantaloni scurți, sacou de pulover și bluză plisată cu volan pentru muncă, așa cum se vede pe Instagram -ul meu. Piața neagră a Casei Albe are o mulțime de piese pe care abia aștept să încep să le încorporez în stilul meu de lucru și nu numai.
Dacă nu ați început să vă planificați garderoba de primăvară și vară, acesta este un moment grozav pentru a începe. Puteți începe cu tendința de utilitate. Indiferent dacă este vorba de jacheta albă inspirată militară sau de această geacă militară gri decupată, puteți fi sigur că treceți fără probleme de la sezonul de iarnă la primăvară. Pe măsură ce așteptăm temperaturi mai calde stabile, pantalonii scurți de buton sunt o abordare clasică a tendinței utilitare. Îmi plac detaliile butonului. Elementele feminine și clasice sunt ceea ce mi -a atras atenția. Poate fi îmbrăcat cu o bluză de arc sau casual cu un tee așa cum am făcut -o. Prin îmbrățișarea acestor elemente feminine ale pieselor de utilitate, ajută la rafinarea aspectului meu de primăvară.
În săptămânile următoare, în timp ce ne îndreptăm într -o perioadă de tranziție, când temperaturile încep să se încălzească. În timp ce diminețile vor fi mai calde și serile sunt mai reci, acest sacou inspirat militar mă va trece pe parcursul zilei. Nu numai că este ideal pentru a răci serile de primăvară, detaliile sale distincte și stilul inspirat militar adaugă o declarație unui aspect general. O modalitate grozavă de a rămâne la modă și în tendință pentru sezon.
Cumpără -mi aspectul

< >

De asemenea, vă puteți bucura:

Iată ce să purtați acest nou …

Cum să te îmbraci pentru data sezonului de iarnă acum

Setul ideal din două piese pentru a purta acum

Rochia ideală de purtat acum pentru a …

Intră în cunoștință.

Înscrieți -vă cu adresa dvs. de e -mail pentru a primi știri și actualizări.

Nume

Nume

Nume

Nume

Numele de familie

Numele de familie

Numele de familie

Numele de familie

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Abonati-va

Multumesc pentru abonare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *