Ghid de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru fiecare femeie

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Această publică poate conține legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Ok, băieți, asta e pentru tine. Dacă ați primit un link către ghidul cadou de Ziua Îndrăgostiților Publicați prin text de la prietena dvs., alta sau partener, am niște știri – ea nu vrea flori, precum și o cutie de ciocolată pentru Ziua Îndrăgostiților în acest an.

Nu mă înșeli. Flori, precum și ciocolată sunt cadouri complet fine pe orice tip de altă zi a anului. Arătați-vă cu o mulțime de trandafiri roșii roșii impulsiv – fără presiune de vacanță să faceți acest lucru – precum și tu ești de aur. Cu toate acestea, în ziua V, buchetul, precum și trufele pot simți ca o cutie verificată sau o sarcină finalizată. Dându-i darul implicit cade un pic scurt ca o expresie autentică a iubirii.

O alegere mult mai bună este darul care reflectă cine este la fel de bine ca și ce este important pentru ea. Pe lângă programul care sună frumos în teorie, totuși este relativ greu de implementat. Deci, iată ce trebuie să fac lucrurile mai ușoare, un ghid de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru fiecare fată: idei de cadouri specifice pentru doamna voastră, oricine ar fi.

Pentru tradiționalist

Ea poartă perle albe, precum și pompe negre. Ea iubește să meargă pentru o masă tematică a Zilei de Valentine, cu precizie în fiecare an februarie a fiecărui an. Și ea tinde să se uite la fel de bine ca și portofele pentru bărbații din viața ei.

Ea este tradiționalistă, ceea ce înseamnă că nu te va judeca că ți-a adus trandafirii roșii. Cu toate acestea, ea a plăcut, de asemenea, ceva expresiv suplimentar, cum ar fi farmecul Rebus stabilit de Chamilia.

Rebus Charm Set, $ 99, Chamilia

Acest set de argint adorabil conține un mesaj special, împodobit în cristale roz, precum și roșu Swarovski. Poate purta farmecul împreună sau separat pe un lanț de gât sau brățară.

Pentru purist

Ea preferă să mănânce organic, cât și ea nu se duce niciodată la culcare cu machiajul ei. În weekend, ea este voluntariată pentru curățarea pe plajă sau cumpărarea pe piața agricultorului. Femeia ta este puristă, precum și ea apreciază toate lucrurile care sunt cât mai aproape de starea lor naturală. Pentru piele, precum și îngrijirea corpului, ea va place să descopere despre atitudinea PUR.

PUR MINDSET IUBIRE SETAREA DUMNEAVOASTRĂTORIEI, 82 USD, Atitudine PUR

Sugar Shea Scrub Corp, 28 USD, Puratitude

PUR Mindset este o linie de piele, corp, precum și produse de păr, fabricate fără apă, precum și numai cu cele mai sigure ingrediente de înfrumusețare. Deci, nu există substanțe chimice dure, agenți carcinogeni, parabeni, cârlige, glicoli, sulfați, petrochimii, parfumuri sintetice sau coloranți artificiali. Puteți descoperi unele dintre acestea în alte branduri de îngrijire a pielii, totuși nu în atitudinea PUR.

Setul de mentalitate PUR IUBIRE Set de cadouri de corp include șampon, balsam, precum și o cadă de curățare a corpului de spumare. Este indulgent, chestii de înaltă calitate. (Și dacă prietenul tău bun prieten nu este probabil să-l ia în mod greșit, puteți verifica, de asemenea, cel mai bun kit de încercare a produselor anti-îmbătrânire. Aceste produse vor fi apreciate, precum și de la doamna care doresc să ia o abordare nouă și diferită față de rutina ei anti-îmbătrânire.)

Pentru aventurier

Când este aproape de apă, ea este scufundări, caiac sau snorkeling. În timp ce în interiorul, ea gravitează la linii zip, precum și trasee de biciclete de munte. Aventurierul este întotdeauna în afara, în mișcare, caută următoarea experiență apropiată de natură.

Qalo personalizat inel de silicon, 50 $, Qalo

Flat, neted, precum și inelele de siliciu, pot rezista la fiecare experiență pe care o duce. Qalo adaugă o întorsătură la jocul inelului de siliciu, permițând personalizarea – ea va iubi atingerea personală a unui mesaj special în interiorul sau în afara trupei. Și voi doi sunteți căsătoriți, ridicați un set, precum și utilizați-le ca benzi de evenimente de nuntă.

Pentru atletul

Ea petrece mai mult timp cu geamul ei decât sacul de mână, precum și ea este o rutină pe echipa de softball de afaceri. Ea va conduce o sâmbătă de 5K, precum și apoi joacă duminică Soccer Pick-up.

Masaj pentru cadă spa de cadă cu căldură, vibrații HF, Bubbles O2, $ 60, Amazon

După toată această activitate, atletul femeii din viața ta ar putea folosi niște răsfăț. Nu poate să aibă grijă de o zi la spa – ea nu poate sta în continuare atât de lungă – totuși, un tratament rapid, la domiciliu la domiciliu este suficient de indulgent. Căutați un spa de picior care oferă vibrații calde și vibrații pentru impact maxim.

Pentru Socialite.

Tipul ei preferat de vineri seara este hobnobbing la un cocktail. Ea iubește îmbrăcarea, precum și este complet în aspectul ei atunci când sunt înconjurate de cele mai bune cele mai bune prietene.

Swarovski Blue dublu brățară, 29 de dolari, Swarovski

Swarovski Blue dublu brățară, 29 de dolari, Swarovski

Pentru Socialite, singurul lucru mult mai bun decât aDeclarația brățară este brățara declarației care se dublează ca un choker. Acest superb albastru, albastru, brățară dublu-înfășurare funcționează și pe gât ca pe încheietura mâinii. Pe lângă asta înseamnă că femeia ta va primi de două ori complimentele de la prietenii ei galoți!

Pentru Fashionista.

Spune că nu are nimic de purtat, totuși dulapul ei este clar plin. Are cinci perechi de tocuri negre, precum și nu puteți spune diferența dintre ei – totuși nu încercați să o întrebați să explice.

I inima ta scarfă de diamante de mătase, $ 39, Bloomingdale’s

Femeia de modă apreciază mătase de lux, precum și această eșarfă de gât este un accesoriu care funcționează pe tot parcursul anului. În plus, modelul de inimă mic, precum și marginea roz, oferă perfect sentimentului de Ziua Îndrăgostiților.

Pentru overrachiever

Ea conduce PTA, urcă pe scara de afaceri, precum și ea nu pierde niciodată un antrenament. Întrebați exact cum o face totul făcută atât de grațios.

Carte de cadou Spa Finder

O zi spa este un cadou perfect de Valentine pentru ea. S-ar putea să trebuiască să faceți vizita, precum și să o conduceți acolo, cu toate acestea, prietenul dvs. Overrachieving Bun Prieten ar putea utiliza un masaj. Faceți lucrurile și mai speciale prin rezervarea unui masaj cupluri, astfel încât să vă puteți bucura de timpul de nefuncționare împreună.

Mulțumiri speciale pentru Mindset Pur, precum și Chamilia pentru furnizarea de eșantioane editoriale pentru acest ghid cadou de Ziua Îndrăgostiților!

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *