Plus dimensiune de moda: cinci designeri de dimensiuni fantastice plus

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Această publică poate include legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Există acest mit faptul că nu există designeri de modă de dimensiuni plus – acest lucru este departe de adevăr. De-a lungul ultimului deceniu, modelul de dimensiune au făcut pași fantastic, precum și aici sunt cinci designeri de dimensiuni fantastice plus pentru a păstra o privire:

1. Anna Scholz a lansat eticheta ei de sine intitulată pentru îmbrăcăminte de dimensiuni plus de la apartamentul ei din Londra în 1996. Creațiile ei rochie curbele femeilor de la 12 la 28 dintr-o colecție de sezon limitată care implică tipicul luminos, precum și detalii fine de la ultima moda. Eticheta Anna Scholz poate fi descoperită la selectarea buticurilor, precum și a magazinelor departamente (Neiman Marcus / Saks Fifth Avenue), precum și pe site-ul oficial al ei care navighează la nivel mondial.

2. Jacqueline Floro’s Ines Colecția pentru femeile curbe dimensiunea 10-26 este destul de nou însă acest designer nu este nou la stilul de îmbrăcăminte care a dezvoltat o credibilitate puternică cu linia de îmbrăcăminte bilingvă. Ines oferă Figura Flatering, modelul intensiv, desenele cu culori superbe îndrăznețe. Piesele din colecția Jacqueline pot fi achiziționate cu un magazin tradus.

3. Melissa Masse a demarat articole de îmbrăcăminte personalizate pentru alții înainte de a fi lovit pe cont propriu, precum și a dezvoltat linia de sine intitulată în 2002, care se extinde la plus 3x. Melissa este pregătită să poarte să poarte să ofere moduri ușoare pentru viața de zi cu zi. Desenele ei pot fi descoperite la magazinele de la departamentele fine (în primul rând Neiman Marcus, precum și Bloomingdales), precum și site-ul oficial, unde vor fi și dimensiuni personalizate.

4. Niehla Ollie este proprietarul, precum și designerul de cap de ciocolată Sushi Couture. Un designer strict plus, cu o retro-flare actualizată, care este romantică, funcțională, precum și la modă. Modelele ei sunt oferite în prezent cu vânzări de probe pe care le anunță pe Facebook. Puteți vedea câteva dintre desenele ei în albumul său de imagine Facebook, precum și dacă ați ajuns să fiți un “prieten”, puteți descoperi despre “Soirees” trimestrial, unde sunt disponibile modelele ei.

5. Jasmine Elder este designerul din spatele lui Jibrion, care oferă “modele chic de modă, precum și metropolitan stradă elegant” pentru dimensiuni 14 până la 24. Deoarece 2006 își împărtășește ochiul pentru femeia cu adevărat curvă. Desenele ei pot fi achiziționate la selectarea buticurilor, precum și online la Etsy.

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *