Culoarea mea preferată de toamnă

Există culori elegante, precum și atunci există culorile tale, precum și nu ceri de consimțământul nimănui să le rocească din cap. În timp ce mă gândesc mereu la testarea drumurilor „la modă”, nu mă vei descoperi niciodată mult mai fidelă unei culori de toamnă decât Burgundia.

Caroline Constasberdine Wrap-Effect Corp (opțiuni accesibile aici, precum și aici)

Fustă creion Sara Battagliacady (opțiune accesibilă aici)

Am luat lucrurile la inimă cu acest aspect, o ținută monocromatică de visiniu pe care am fost încântată să o port de săptămâni întregi. Împerecherea unui top de înveliș (fapt amuzant, este într -adevăr un costum de corp, așa că înțelegeți că va rămâne pe loc) cu o fustă de creion și un călcâi care este cu adevărat mama tuturor mulei. Pentru a ieși la iveală, folosesc această buză Laura Mercier preferată în puterea Hue și cea mai nouă adăugare a colecției de geantă, minunata geantă Senreve Maestra într -o nuanță proaspătă din Burgundia.

Geanta Senrevemastra

Belt Chanelchain (vintage, similar aici, precum și aici)

Universal măgulitor, această culoare mă surprinde întotdeauna cu exact cât de flexibil este. Arată excelent pentru toată lumea, însă, de asemenea, arată excelent cu toate. În mod neașteptat, Burgundy se împerechează cu adevărat bine cu albastru, maro, negri, precum și cămile, așa că vă va uimi continuu cu exact cât de multă uzură veți ieși din ea.

Cercei Chanelgold (vintage, similar chiar aici și aici)

Malone Souliersmaureen mule (alternativă accesibilă aici)

Acea haină spectaculoasă de burgundie? Cumpar-o. Îl veți purta mult mai mult decât credeți, precum și toți înțelegem că cumpărătorii ar trebui să fie evitați orice costuri. (Pun intenționat.) Dacă doriți cu adevărat să mergeți complet la Burgundy-Bold în această toamnă, ceea ce cezi cu adevărat să vă gândiți este o geantă …

Tiffany & Co.Tiffany Etichetă de apel

Laura Merciervelour Extreme Matte Ruj în putere

În știri interesante din Burgundy – vă puteți aminti exact cât de mult ador geanta Senreve Maestra, în primul rând din moment ce nu pot să nu mai vorbesc despre cât de mult ador geanta Senreve Maestra. Alternând rapid de la rucsac, la Crossbody, la Satchel la Tote, această geantă dezvoltată remarcabil are o calitate suplimentară de a fi de asemenea uimitoare. Geanta mea preferată pentru muncă, călătorii, precum și pur și simplu să -mi ating necesitățile din punctul A la punctul B, a trebuit să o am, într -adevăr, prieteni – burgundia. Mimosa Bordeaux pentru a fi exactă (cât de adorabil este acel nume de culoare), alegerea Burgundy a geantă este oferită în prezent pentru precomandă, precum și în curând va fi văzută într-o poveste de Instagram de lângă tine. Noroc.

Geanta Senrevemastra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *