Adrenalină Construiește pentru Pakistan Tour, «Cele mai complexe, dar»

Adrenalină a Cambridges’ construiește pentru scaunul regal viitoare în Pakistan începând din zilele doar zece. Mai jos, o numărătoare inversă pentru tur așa cum se arată în Marea Britanie în pagina de Facebook Pakistan.

Detalii despre turneu au fost lansate astăzi, precum și mass-media care acoperă excursie au fost informați în mod oficial la Palatul Buckingham această după-amiază.

După cum sa menționat în presă, tur de cinci zile, care începe luni, paisprezece octombrie, este efectuată la cererea străină, precum Commonwealth. Excursia „… va plăti în ceea ce privește legătura istorică dintre Marea Britanie precum și Pakistan, se va concentra în mare măsură pe prezentarea Pakistan, așa cum este astăzi – o dinamică, aspirațional precum și orientate spre viitor națiune“. printre locurile pe program:

Islamabad, Pakistan orașul de finanțare.

Lahore, finanțarea provinciei Punjab. Mai jos, Badshahi Moscheea din Lahore.

în „regiunile de frontieră accidentate spre Vest“

de „țară muntoasă din nord“

Astăzi note de informare explică faptul că „gazde Pakistan una dintre cele mai mari rețele de peste mări din Marea Britanie, cu British ridicat de compensare de la Islamabad fiind una dintre cele mai mari misiuni diplomatice din Marea Britanie în lume.“ Un consilier a subliniat importanța legăturii dintre cele două țări, comentând la briefing de astăzi că, „Ce se întâmplă în Pakistan contează pe străzile din Marea Britanie.“

Mai jos, Ducele precum ducesa de la recepție din această săptămână la Centrul Khan Aga sărbătorește cultura țării, precum și de oameni.

Cuplul de la un personal care îndeplinește înainte de recepție, care a inclus ambasadorul Marii Britanii în Pakistan, Thomas Drew, precum și Înaltul Comisar al Pakistanului în Marea Britanie, Nafees Zakaria.

Mai multe detalii despre zonele de interes pentru tur:

Ducele si Ducesa va „programe de vizită care să împuternicească tinerii, precum și organizațiile care îi ajută să asigure că au cel mai bun posibil începe în viață. avea acces la la educație de înaltă calitate, în special fetelor, cât și femeile tinere este una dintre prioritățile de top din Marea Britanie din Pakistan. Ducele cat si Ducesa sunt in perspectiva costurilor de timp satisfacerea tinerilor pakistanezi, precum și audierea mai multe despre aspirațiile lor pentru viitor.“

Ei vor vedea exact cum „comunitățile din Pakistan sunt rapid răspuns precum și adaptarea la efectele schimbărilor climatice … un domeniu major de interes“.

Kate precum și William sunt programate pentru a satisface „o gamă largă de persoane, inclusiv copii precum și tineri, lideri de la guvern, de afaceri precum și sectorul de caritate, inspira ecologiștilor, precum și la fel de bine-cunoscute figuri culturale, precum și sportive stele.“

Acesta este vedea foarte oficial mai întâi în țară de către casa regală britanică, deoarece Prințul de Wales precum și Ducesa de Cornwall au fost acolo în 2006. Mai jos, cuplul ieșind ei un sit arheologic în apropierea Islamabad în octombrie 2006.

HM a vizitat țara în 1961, precum și încă o dată în 1997. Mai jos, Regina precum și prințul Philip, la o cină în Lahore, în februarie 1961.
Încorporați din imagini Getty

Diana, Printesa de Wales, a vizitat țara de mai multe ori. chiar aici o vezi la o receptie in onoarea ei in octombrie 1991.
Încorporați din imagini Getty

Și aici vedeți târziu Printesa în 1996 cu aproape bun prieten Jemima Khan, Nee Goldsmith, care a fost căsătorit cu Imran Khan (r), World Cup-câștigătoare căpitanul echipei naționale de cricket din Pakistan în 1992, precum și un filantrop. Cuplul a divorțat în 2004. Doamna Goldsmith este acum un producător media, precum și dl Khan este prim-ministru al Pakistanului.

Această călătorie va fi semnificativ diferit de excursii anterioare în ceea ce privește fluxul de informații. Nu a existat nici un itinerar lansat astăzi, nici nu va merge mai departe. Detalii de programare precum și despre specificul angajamentele vor fi sub embargo, așa cum se face referire în acest tweet de zi cu zi Mail Rebecca engleză.

Aceasta vorbește la problemele de securitate din jurul călătoriei. După cum sa menționat în comunicatul oficial: „Acesta este cel mai complex tur efectuat de Duke precum și ducesa până în prezent, cu condiția ca mijloacele logistice precum și considerente de securitate.“ mai mult din comunicatul de presă:

Altețele Lor Regale vor petrece, de asemenea, timp Neînțelegând fotografie complex de securitate în Pakistan. Ei vor descoperi mai multe despre provocările precum și oportunități, atât din trecut, cât și în prezent. Marea Britanie a fost un partener-cheie pentru Pakistan, precum și Duke precum și ducesa va satisface Marea Britanie precum și Pakistan forțelor armate lucrătorilor care fac schimb de experiență pentru a spori securitatea.

În povestea ei pentru oraș precum și țară, Victoria Murphy ia act de faptul că străină, precum și biroul Commonwealth oferă în prezent consiliere împotriva călătorie de către public a unor părți din Pakistan.

După cum se vede pe hartă, Pakistan se învecinează cu India, Afganistan, Iran, China, precum Marea Arabiei la sud. Din s oglinziiTory de Tom Davidson:

William, precum și Kate’s See vine într-o perioadă de tensiuni sporite din Pakistan, deoarece India a revocat recent starea specială a lui Kashmir, o zonă în centrul dezbaterilor de proprietate între cele două țări.

Mai multe despre anturajul pentru călătoria prin povestea lui Omid Scobie pentru Bazarul Harper.

Flying cu cuplul de pe Royal Air Force Voyager, o echipă de 14 va asigura ceea ce rulează cu meticulozitate planul. Printre entități sunt secretarii personale, Catherine Quinn, precum și situația Simon, precum și șeful de comunicații Christian Jones, cu alți membri ai echipei, doi secretari personali asistenți, doi coordonatori de program, un asistent de palat, un ordin ordonat, precum și un privat, Hairstylist finanțat, considerat a fi Amanda Cook Tucker, pentru ducesa.

Unele note de fundal rapid.

Țara este oficial Republica Islamică Pakistan.

Pakistanul sa retras din Commonwealth în 1972, totuși, sa reluat în 1989.

Flagul prezintă “o bandă albă verticală (simbolizând funcția minorităților religioase) pe partea de ridicare; o semilună mare alb, precum și o stea sunt centrate în domeniul ecologic; Crescentul, steaua, precum și culoarea ecologică sunt simbolurile tradiționale ale islamului “pe fagbook CIA.

Floarea Națională este iasomia, prezentată mai jos într-o imagine de la Societatea Culturală Pak.

Starea vremii la mijlocul lunii octombrie va fi caldă, deși poate fi mult mai rece în zonele montane.

Fusul orar este PKT (Timp comun Pakistan) sau GMT +5 ore. Care se traduce la 9 ore înaintea coastei de est din SUA, cu 4 ore înaintea Londrei. (La prânzul din Pakistan este de 8âm în Londra, precum și 3am în NYC.)

Niciunul dintre copiii Cambridge nu va participa la turneu.

Vom vedea probabil ducesa în rochia tradițională la un moment dat; De asemenea, ne putem aștepta la vederea culorilor naționale, precum și poate chiar și floarea reflectată în dulapul ei.

Notă: Publicarea la început a arătat o imagine incorectă a florii naționale a țării. Multe mulțumiri lui Linda pentru comentarea ei care mă pune drept!

Legătură:

Puteți verifica întreaga versiune făcând clic aici

CIA-ul World FactoBook pentru Pakistan este aici

Povestea comună de seară este aici; Piesa oglinzii este aici

Bună ziua este aici; Articolul lui Simon Perry este aici; Orașul lui Victoria Murphy, precum și povestea țării sunt aici; Omidul de bazar al lui Harper al lui Omid Scobie este aici

101Save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *