Reimprimarea competiției Lafraise T Tee Shirt

, având în vedere că 2004, Lafraise a devenit cea mai mare competiție online de tricou din Europa, numără aproximativ o sută de modele sugerate de ilustratori din întreaga lume. După ce aleg modelele, sunt pregătiți pentru votare pe site -ul lor, timp de șapte zile. Cele mai populare sunt tipărite pe o ediție limitată de 500 de tricouri.

Dar, ca și în cazul altor servicii, există și un dezavantaj al afacerii. Este dificil să păstrezi stocul un număr considerabil de articole în același timp. Din acest motiv, a fost creată Lafraise nerestricționată: au o colaborare durabilă cu foaia de calcul pentru a reimprima la cerere, folosind imprimarea directă la îmbrăcăminte. Acest lucru este susținut de concursul lor clasic. Astfel, modelele câștigătoare sunt disponibile publicului pentru reimprimarea fără restricții, există mult mai multe modele disponibile pentru a alege, iar artistul beneficiază financiar de proiect. În cele din urmă, este o chestiune de alegere și de gust, fie că selectați această versiune sau tricouri tipărite cu ecran.
Fii creativ de Oxycygothey au magazine de vânzare cu amănuntul în toată Europa (Spania, Grecia, Germania, Danemarca, Slovacia, Franța, Belgia), unde își vând hainele în cantități mici. Ele livrează (standard și expres) în marile țări europene, cu reduceri pentru comenzi mai mari.
Printre artiștii lor prezenți, aveți ZombieCorp și Mr.Muju. Lafraise au multe, multe modele merită verificate. Iată un teaser:
Sezonul de împerechere de Akrapfshort Cut de Bubusamlady Nature de Louhow pentru a deveni Curela Cage et, Oiseauwwhen the Night Falls … de Mrwaynet Shirt Competition ar fi indecent pentru a adăuga mult mai multe modele, așa că mergeți direct la sursă! Păcat să nu le oferiți raportul de credit de care sunt demni pentru promovarea unor astfel de designuri interesante.

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *