5 se ocupă cu pachetele cu ovăzul, precum și mierea, acea condiție, precum și tonul luminos al pielii

timp de mai mulți ani la sfârșit, ni s -a spus despre beneficiile acordului de casă DIY cu pachetele cu ovăz, precum și despre miere, de asemenea Deoarece câțiva dintre ei sunt motivul pentru care bunicile noastre, precum și mamele arătau atât de superbe. Strămoșii noștri de atunci nu aveau servicii de lumină industrială, precum și creme pentru a -i ajuta cu nevoile de lumină a pielii atunci. Ceea ce au făcut a fost să privească zona de bucătărie pentru un răspuns, precum și de -a lungul timpului au avut cele mai bune structuri de piele pentru a fi fluturate.
Vă întrebați de ce bunica a strălucit mereu, chiar și fără niciun machiaj? Vă vom spune trucul ei – cinci se ocupă cu pachetele cu ovăz, precum și cu miere, care funcționează ca magia.

De ce să folosiți miere cu pachetul cu ovăzul?
O înțelegere cu pachetul cu ovăzul, precum și mierea, nu numai că ajută la eliminarea pielii celulelor moarte, murdărie, precum și grime, cu toate acestea ajută la hrănirea pielii, hidratarea ei, precum și păstrarea lui gratuită de pete, pete, precum și dăunătoare Raze UV ale soarelui.
Aruncați o privire la cele cinci rețete partajate mai jos pe miere de tranzacții cu pachetul, precum și acordul de ovăz cu pachetele, precum și profitați de beneficiile acordului cu pachetele făcute din ele la casă.
Sursa: dabblesandbabbles.com1. Banane, precum și ovăz
Ingrediente:

1 banană coaptă
1 cană de ovăz
1 linguriță. Apă

Pentru această rețetă, ați necesita o banană mare coaptă, precum și o ceașcă de fulgi de ovăz. Puneți cele două componente într -un blender cu o lingură de apă, precum și amestecați -o la o bază spumoasă. Aplicați acordul cu pachetul, precum și așteptați o jumătate de oră sau până când pachetul se usucă. Cu degetele, frecați cu atenție acordul cu pachetul, precum și utilizați mișcări circulare pentru același lucru. Acest lucru ar ajuta starea profundă, precum și ar curăța acordul, precum și ar elimina și punctele negre. Trebuie să faceți acest lucru de trei ori pe săptămână, precum și să vedeți exact cum vă mulțumește pielea mai târziu.
Sursa: theNewpotato.com2. Pentru a elimina cicatricile de acnee
Cosurile, precum și cicatricile pentru acnee pot fi extrem de iritante pe față, motiv pentru care am dori să vă arătăm un antidot în tipul unui acord cu pachetul pentru a obține pielea. Pielea ta este extrem de sensibilă, motiv pentru care trebuie să fii extrem de prudent atunci când achiziționezi produse industriale, deoarece multe dintre ele au substanțe chimice care pot face mult mai multe daune decât bine.

Ingrediente:
1/2 lingură de miere
1 lingură de ovăz

Ceea ce cerinți este o jumătate de lingură de miere amestecată cu o lingură de făină de ovăz. Aplicați pasta la acordul dvs. timp de o jumătate de oră, precum și așteptați. Spălătorie sub apă răcoroasă, precum și uscată. Acest lucru se poate face de două ori pe săptămână pentru cele mai bune rezultate de văzut.

[Citește și: Ovăz superb pentru o piele excelentă]
Sursa: VitalProteins.com3. Pentru a ajuta la strângerea pielii
Ingrediente:

4. Pentru a bate razele UV dăunătoare ale soarelui
Razele UV dăunătoare ale soarelui pot juca ravagii cu pielea noastră. S -ar putea să aveți cancer de piele, probleme de piele, bronz de soare, precum și indicații de îmbătrânire în curând, dacă nu inspectați atacul radicalilor gratuite. Ceea ce cerința aveți este un flush antioxidant, care ar veni cu această afacere antică cu pachetul.
Ingrediente:
1/2 cană pastă de căpșuni
1CUP CURD
1/2 cană de ovăz

Amestecați cele trei împreună, precum și tipul de tip A Gooey. Aplicați pasta ca o tranzacție cu mască, precum și așteptați la zece minute. Spălătorie cu apă răcoroasă, precum și uscată. Acesta este un pachet care poate fi utilizat de cinci ori pe săptămână.
Sursa: edIbleLifeinyyc.blogspot.com5. Opriți acumularea de ulei pe piele
Pielea grasă este un blestem, precum și o binecuvântare, motiv pentru care are nevoie de îngrijire suplimentară. Doar că pielea este grasă, nu neglijați cerința pentru condiționarea profundă a pielii, precum și îngrijirea.
Ingrediente:
1 bol de ovăz
1 linguriță. Miere
Suc de lămâie
1 albus de ou

Amestecați cele patru componente, precum și tipul de tip A, care ar trebui să fie utilizat pe piele. Așteptați o jumătate de oră, precum și apoi clătiți -o cu apă rece. Faceți asta de două ori pe săptămână!
Sursa: NaturalBeauTiesfloral.com Pe permiteți -ne să înțelegem dacă aveți propriul acord de ovăz de casă cu pachetele de împărtășit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *