Cherry Blooms Vinyl Liner Review

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Acest post poate conține legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Cherry Blooms promite că linia lor de vinil extrem de impermeabilă nu va mângâia, chiar dacă înotați, transpirați sau plângeți. În timp ce nu m-am scufundat în ocean cu căptușeala lor, cred că promisiunea lor – citiți recenzia mea de linie de vinil de mai jos pentru a afla de ce.

Acest eyeliner rămâne pus

Purtau cireș floare de vinil vinil toată ziua și a rămas pus, chiar și cu o cantitate echitabilă de sudoare construită în antrenamentul meu. În plus, am pus o atingere a ochilor de pe spatele mâinii pentru a încerca peria și a rămas acolo toată ziua, care durează prin nenumărate spălări de mână și spălări de mâncare. În cele din urmă, a ieșit cu folosirea unei loțiuni de mână și am folosit loțiune față pentru a scoate pleoapele mele. Un remover pe bază de petrol ar funcționa, de asemenea, în funcție de ambalajul lor.

Aplicați cu grijă

În timp ce îmi place cât timp floare de cireș flyl a rămas pe pleoapele mele, am avut un pic de hiccup care o pun pe el. Peria însăși este ușor de utilizat și lasă o linie subțire, netedă, care este minunată pentru cei care nu poartă ochelari de ochi groși. Ca un aplicator relativ imprecisic, totuși, de obicei, am nevoie de câteva încercări înainte de a obține un aspect simetric, fluid. Îl învinovățesc pe viziunea mea de 20/70; Nu sunt niciodată sigur cum se va uita machiajul meu până mi-am pus ochelarii.

Oricum, am făcut o ușoară greșeală asupra primei mele încercări și, încercând să corectez greșeala pe care am sugerat-o în ochi. Acest eyeliner este fabricat din polivinil și a apărut a fi o formă asemănătoare firului în ochi. Nu mi sa părut să-mi deranjeze ochii, dar bineînțeles că am vrut să o scot, ceea ce a fost un proces puțin dureros.

Privire de ansamblu rapidă

Aplicarea linerului de vinil

Cherry Blooms Instrucțiuni de aplicare spun că aplicați un strat și așteptați 30 de secunde pentru a se usca înainte de a clipi. Dacă aveți pielea grasă, ei recomandă aplicarea a două straturi. Un strat a lucrat bine pentru mine, iar încercarea mea nu a așteptat 30 de secunde pentru a usca nu a provocat nici o problemă.

Eliminarea linerului de vinil

Cherry Blooms spune să elimine folosind un rememorare de machiaj pe bază de ulei și o minge de bumbac. Am folosit loțiune față și un wad de hârtie igienică și care a funcționat foarte bine.

Ingrediente

Apă, stearat de gliceril, acid stearic, parafină, copernicia cerifera (carnauba) ceară, polivinilalcool încrucișat, oxizi de fier (CI 77499)

Profesioniști cu floare de cires vinil liner

Adevărat la numele său: Acest eyeliner este extrem de impermeabil
Pensulă subțire, netedă

Contra

Aglomerările sau firele pot intra în ochi în timp ce este încă umed; Purtătorii de plecare mai puțin calificați sunt atenți

Ce costă și unde să o primești

$ 24.95 de la CherryBlooms.com

Concluzia mea

Dacă sunteți în căutarea pentru un contur lichid, care va dura toată ziua, indiferent de elementele arunca la tine, aceasta este o investiție bună. Voi folosi acest lucru pentru ocazii speciale, dar voi lipi de dermatograf mea mai puțin costisitoare și mai puțin extreme pentru fiecare zi de utilizare.

V-ați folosit Cherry Blooms vinil Liner? să ne spui ce crezi despre ea!

Vă rugăm să lăsați acest câmp Guvernaget Buget Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a confirma abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *